Έπιασαν κορυφή οι Άγιοι Θεόδωροι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2020

Έπιασαν κορυφή οι Άγιοι Θεόδωροι


Οι Άγιοι Θεόδωροι πέρασαν νικηφόρα με 0-2 από το Γαλατάκι επί του Σαρωνικού, έκαναν το «2 στα2» και βρίσκονται μόνοι στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Οι Άγιοι πήραν αυτό που ήθελαν, χάρη στη πολύ καλή απόδοσή του δεύτερου μέρους, όταν ανέβασαν στροφές και μέσα σε ένα λεπτό «καθάρισαν» τη νίκη. Ο Σαρωνικός πάλεψε και στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, όμως, στην επανάληψη, δεν είχε τις λύσεις και σε συνδυασμό με την κούραση, μοιραία ήρθε η ήττα.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε δίχως σπουδαία πράγματα και με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις εστίες, για να παραμείνει το 0-0. Στο β’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, με τους Λημνιώτη και Φάμπιο να έρχονται από τον πάγκο και να δίνουν ενέργεια και λύσεις.

Οι Άγιοι πήραν τα ηνία, είχαν μεγαλύτερη φρεσκάδα, βρήκαν ρυθμό και άρχισαν να απειλούν, με κορυφαία στιγμή ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Ραπτόπουλου. Η υπεροχή καρποφόρησε στο 70’, όταν ο Ραπτόπουλος από κοντά έγραψε το 0-1. Με τη σέντρα, ο σκόρερ των Αγίων, έκλεψε τη μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ξύδη, που δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Κονόμης, Σούλας, Δερβίσης, Μπόρσης, Χόντια, Συριόπουλος (82’ Παπασταματίου), Τζογανάκος, Αναστασιάδης, Βενετσάνος, Μπάνι

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Ζήσης, Τσόγκας, Λεστάκης (46’ Φάμπιο), Ολαράσου, Δρίτσας, Καρβέλης, Αντωνίου, Δέδες (46’ Λημνιώτης), Ξύδης (85’ Τσίλης), Ραπτόπουλος, Λίλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες