Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία των δυο αστυνομικών στο Πέραμα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2020

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία των δυο αστυνομικών στο Πέραμα


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία από το τραγικό περιστατικό στο Πέραμα το βράδυ του Σαββάτου (24/10), όπου αδερφός πυροβόλησε τον αδερφό με το υπηρεσιακό του όπλο.

Απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στο Πέραμα τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου. Ένας 21χρονος ειδικός φρουρός σκότωσε κατά λάθος, με πυροβολισμό, τον αδερφό του – επίσης ειδικό φρουρό – στο πατρικό τους σπίτι.
Ο 21χρονος παραμένει σε κατάσταση – σοκ μετά το τραγικό δυστύχημα και πλέον η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 21χρονος που πυροβόλησε κατά λάθος τον αδερφό του, πέρασε ήδη από το γραφείο του εισαγγελέα ενώ έχει αφεθεί ελεύθερος. Για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το βράδυ του Σαββάτου (24/10) στις 23:30, τα δυο αδέρφια ήταν στο πατρικό τους σπίτι. Ο 21χρονος άρχισε να περιεργάζεται το όπλο του, για να προχωρήσει σε καθαρισμό του, ενώ μέσα σε αυτό υπήρχε μια σφαίρα. Κατά τη διάρκεια των κινήσεων που έκανε, άγγιξε άτσαλα τη σκανδάλη και η σφαίρα έφυγε για να καρφωθεί στο κεφάλι του 25χρονου αδερφού του.

Τραγική φιγούρας ο πατέρας των δυο ανδρών, που παρακολούθησε όλο τη σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Μέσα στον πανικό της η οικογένεια, προχώρησε σε άμεση διακομιδή του τραυματισμένου 25χρονου στο νοσοκομείο «Αττικόν», έτσι ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά λίγο πριν από τις 4:00 της Κυριακής (25/10), ο 25χρονος πέθανε στο νοσοκομείο. Ο 21χρονος παραμένει, όπως αναφέραμε, σε κατάσταση σοκ κι έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες