Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών κέρδισε στο «Deal» και δώρισε μάσκες στην αστυνομία - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2020

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών κέρδισε στο «Deal» και δώρισε μάσκες στην αστυνομία


Μάσκες ειδικού τύπου για την προστασία των αστυνομικών από την πανδημία δώρισε με μέρος των χρημάτων που είχε κερδίσει στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Deal» γνωστός επιχειρηματίας.
Προστατευτικές μάσκες για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, δώρισαν σήμερα το πρωί ο γνωστός εργολάβος κηδειών Κωνσταντίνος Μπαμπούλας και ο υπεύθυνος της κοινωνικής οργάνωσης Αντί-κρίση, Δημήτρης Καραμπουρούνης.

Συγκεκριμένα, η δωρεά αφορά 300 μάσκες υψηλής προστασίας με στόχο, όπως εξηγεί μιλώντας στο GRTimes.gr, ο κ. Μπαμπούλας, στην ενίσχυση της προστασίας των αστυνομικών που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο αλλά και των πολιτών με τους οποίους έρχονται σε επαφή.

Σήμερα παραδόθηκαν οι 50, και οι υπόλοιπες αναμένεται να δοθούν τις επόμενες ημέρες.

μάσκεςΘυμίζουμε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που εν μέσω της πανδημίας ο συγκεκριμένος Οίκος Τελετών δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς, με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Οργάνωσης Αντί-κρίση είχαν διανείμει, μεταξύ άλλων, 30.000 μάσκες τον Φεβρουάριο σε κατοίκους της Θεσσαλονίκης και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ιώσεις.
Αυτή την φορά, η δωρεά πραγματοποιήθηκε ύστερα από τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Μπαμπούλα στο τηλεοπτικό παιχνίδι. Το επεισόδιο είχε προβληθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου και ο ίδιος είχε κερδίσει το ποσό των 3.000 ευρώ.

μάσκεςΌπως ανέφερε από τη μεριά του στο GRTimes.gr, ο πρόεδρος της Αντι-κρίση, Δημήτρης Καραμπουρούνης, ήταν μια ιδέα της κοινωνικής οργάνωσης που υλοποιήθηκε χάρη στην κοινωνική ευαισθησία του Οίκου Τελετών και στόχος είναι, να διευκολυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το έργο των σωμάτων ασφαλείας στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Πηγή: grtimes.gr.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here