Drone απαθανατίζει φωτογραφίες που κανείς δεν μπορεί να δει - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2020

Drone απαθανατίζει φωτογραφίες που κανείς δεν μπορεί να δει

Σήμερα μπορούν να δημιουργηθούν οι πιο πανέμορφες εικόνες. Από την άφιξη των drone, μπορούν να ληφθούν ακόμα καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο από ποτέ άλλοτε από τα πιο απομακρυσμένα μέρη ή από τοποθεσίες που είναι δύσκολο να προσεγγίσετε. Και αυτό οδηγεί μερικές φορές σε ανακαλύψεις ξεχωριστών τοποθεσιών.


Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εντυπωσιακή λίστα φωτογραφιών που λήφθηκαν από drone. Προετοιμαστείτε για θεαματικές εικόνες με μοναδικές ιστορίες. Ίσως χρειαστεί να ελέγξετε προσεκτικά πολλές φορές τις περισσότερες εικόνες πριν καταλάβετε ακριβώς αυτό που βλέπετε. Θα εκπλαγείτε... Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην πέμπτη φωτογραφία αυτής της λίστας. Σε αυτή τη φωτογραφία, τα πράγματα ξέφυγαν λιγάκι, αλλά ευτυχώς όλοι παρέμειναν ασφαλείς. 


1. Γκιούλιβερ ο ευγενής γίγαντας

Όταν ο καταδικασμένος δολοφόνος και πρώην γκάνγκστερ Jimmy Boyle φυλακίστηκε στη φυλακή "Barlinnie" στη Γλασκώβη της Σκωτίας, ήταν σε θέση να γεμίζει τις μέρες του σχεδιάζοντας ένα τεράστιο έργο τέχνης. Ήταν το 1976 που ξεκίνησε την ιδέα του. Το αποτέλεσμα ήταν ένα γλυπτό μήκους 30 μέτρων με μια φιγούρα που ονόμασε Γκιούλιβερ. Θα έπρεπε να ήταν το ψηλότερο γλυπτό από σκυρόδεμα στην Ευρώπη εκείνη την εποχή.

Ξάπλωνε σε ένα χωράφι από γρασίδι εδώ και δεκαετίες, μέχρι που, δυστυχώς, κατεδαφίστηκε το 2011

Πηγή: Source: Icepop

2. Ένας (γρήγορος) δρόμος στην Κίνα

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Κίνα έχει έναν τεράστιο πληθυσμό περίπου 1,4 δισεκατομμυρίων (!) ανθρώπων. Φυσικά, είναι αναμενόμενο ότι η χώρα βιώνει τα χειρότερα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν καταγραφεί ποτέ. Σε αυτήν τη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα πόσες λωρίδες απαιτούνται (περίπου 50!) για να συνεχιστεί η κυκλοφορία.

Παρεμπιπτόντως, το 2010 καταγράφηκε η χειρότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση που σημειώθηκε ποτέ στη χώρα, η οποία διήρκεσε τουλάχιστον 12 ημέρες, με ορισμένους οδηγούς να κινούνται μόνο ένα χιλιόμετρο την ημέρα!Πηγή: Source: Icepop

3. Το Silverdome

Αυτός ο ναός ποδοσφαίρου κάποτε αποτελούσε την έδρα των Ντιτρόιτ Λάιονς. Μέχρι που η ομάδα ποδοσφαίρου μετακόμισε στην ολοκαίνουργια έδρα τους, το Ford Field. Το Silverdome ήταν κάποτε, κατά την περίοδο της ακμής του, η τοποθεσία των μεγάλων γεγονότων. Για παράδειγμα, έλαβε χώρα μια φορά το Σούπερ Μπόουλ και ο Έλβις Πρίσλεϊ ερμήνευσε εκεί.

Το γήπεδο αγοράστηκε το 2009 με σκοπό την εκ νέου διακοσμησή και μετατροπή του σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, και έτσι αποσυντίθεται όλο και περισσότερο...Πηγή: Source: Icepop

4. Μον-Σαιν-Μισέλ

Η τοποθεσία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το Μον-Σαιν-Μισέλ, είναι σίγουρα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μέρη στη Γαλλία. Το όμορφο νησάκι, το οποίο βρίσκεται στη Νορμανδία, υπήρξε στρατηγική βάση από τον 8ο αιώνα μ.Χ.

Ένα μοναστήρι βρίσκεται στο κομμάτι γης που είναι προσβάσιμο μόνο κατά τη διάρκεια της άμπωτης. Για αιώνες, το Μον-Σαιν-Μισέλ έχει αποδειχθεί ανίκητο, αν και έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες από τους Άγγλους να καταλάβουν σθεναρά τη μικρή κοινότητα.Πηγή: Source: Icepop

5. Πτήση 8622 από την Pegasus AirlinesΣτις αρχές Ιανουαρίου 2018, τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει πραγματικά άσχημα, όταν η πτήση 8622 της Pegasus Airlines ξέφυγε από τον αεροδιάδρομο. Το ατύχημα συνέβη στην Τουρκική πόλη της Τραπεζούντας και θα μπορούσε να είχε σχεδόν τρομερές συνέπειες μετά από μια εσωτερική πτήση από την Άγκυρα.


Αφού το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να προσγειωθεί, δεν κατόρθωσε να προσγειωθεί σωστά και το αεροσκάφος άρχισε να ολισθαίνει σιγά σιγά από ένα βράχο, καταλήγοντας σχεδόν στη Μαύρη Θάλασσα. Αποδείχθηκε ότι υπήρχε μια βλάβη του κινητήρα. Από θαύμα, κανένας από τους 168 επιβάτες του αεροσκάφους δεν τραυματίστηκε.


Σας ζητάμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ένατη φωτογραφία αυτής της λίστας. Σίγουρα, δεν έχετε δει ποτέ μια πόλη όπως αυτή!Πηγή: Source: Icepop

6. Λατομείο Morrison

Ένα drone που πετούσε πάνω από το λατομείο της Καναδικής λίμνης Morrison ανακάλυψε αυτό το βυθισμένο αεροπλάνο στο νερό και τράβηξε αυτή την εντυπωσιακή φωτογραφία. Το όμορφο πεντακάθαρο νερό στο παλιό λατομείο είναι μια γνωστή τοποθεσία για καταδύσεις στον Καναδά, όπου η υποβρύχια ορατότητα κυμαίνεται στα περίπου 8 μέτρα το καλοκαίρι έως τα 30 μέτρα το χειμώνα.

Πέρα από αυτό το ναυάγιο του αεροσκάφους, θα βρείτε επίσης ένα ρυμουλκό πλοίο και μερικά αυτοκίνητα στο πυθμένα αυτής της λίμνης. Τοποθετήθηκαν εκεί χρόνια πριν για να κινήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον στους δύτες. Πέρα από την τοποθεσία θαλάσσιων σπορ, ο χώρος του λατομείου χρησιμοποιείται επίσης ως χώρος φεστιβάλ, για κατασκήνωση και για άλματα μπάντζι τζάμπινγκ.

Πηγή: Source: Icepop

7. ΚRabbit, ένα γιγάντιο ροζ κουνέλι

Στην περιοχή του Πεδεμοντίου της βόρειας Ιταλίας βρίσκεται ένα γιγάντιο ροζ κουνέλι σε ένα χωράφι με γρασίδι. Φαίνεται λες και το ζώο είναι λαχανιασμένο. Το κουνέλι, στο οποίο έχει δωθεί το όνομα Rabbit, είναι ένα έργο τέχνης και έχει μήκος περίπου 60 (!) μέτρων. Φαίνεται να βρίσκεται στο λόφο Colleto Fava από το 2005.

Ο καλλιτέχνης λέει ότι δεκάδες γιαγιάδες είχαν βοηθήσει να πλέξουν το γιγαντιαίο κουνέλι με ροζ μαλλί. Το κουνέλι δεν προορίζεται μόνο για να προσφέρει μια βόλτα γύρω του, αλλά και για να ανεβαίνουν πάνω του οι άνθρωποι και να χαλαρώνουν στον ήλιο.Πηγή: Source: Icepop

8. Το ορυχείο του Μιρ στη Σιβηρία

Λίγο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1948, ανακαλύφθηκαν διάφορα στρώματα διαμαντιών, μετά τα οποία προέκυψε το Mijn van Mir. Το ορυχείο ήταν ενεργό για σχεδόν 50 χρόνια πριν αποφασίσουν να το κλείσεουν μόνιμα το 2004. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, εκατομμύρια καράτια διαμαντιών εξορύσσονταν κάθε χρόνο.

Ωστόσο, η μεταφορά διαμαντιών αποτελούσε σημαντικό πρόβλημα. Προτού τα φορτηγά καταφέρουν να φθάσουν από το κάτω μέρος στην κορυφή του ορυχείου θα έπρεπε να οδηγούν προσεκτικά για περισσότερο από δύο ώρες. Το ορυχείο είχε 525 μέτρα βάθος και διάμετρο 1200 μέτρων. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκσκαμένες τρύπες στον κόσμο μέχρι σήμερα.Πηγή: Source: Icepop

9. Ουρανοξύστες στο Χονγκ Κονγκ

Απλά ένα στιγμιότυπο κάποιων κτιρίων στο Χονγκ Κονγκ. Το έδαφος αυτής της περιοχής φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό ουρανοξυστών στον κόσμο. Ενώ μπορεί να φαίνονται εντυπωσιακά, αυτά τα κτήρια διαμερισμάτων αποτελούν επίσης σημαντικό πρόβλημα για την αγορά κατοικίας στην πόλη.

Το Χονγκ Κονγκ είναι η τέταρτη πολυπληθέστερη περιοχή στον κόσμο και έχει πάνω από επτά εκατομμύρια κατοίκους που ζουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Η ζήτηση για χώρο διαβίωσης είναι τόσο μεγάλη που έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να ζουν σε ολοένα και μικρότερα διαμερίσματα (σε εξαιρετικά υψηλές τιμές).Πηγή: Source: Icepop

10. Ο Ναός του Λωτού

Στην άκρη της ινδικής πρωτεύουσας του Νέου Δελχί θα βρείτε μια όμορφη κατασκευή: το Ναό του Λωτού. Είναι το κέντρο της πίστης Μπαχάι στην περιοχή. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει γιατί η δομή ονομάστηκε Ναός του Λωτού: το λευκό μαρμάρινο κτίριο σχεδιάστηκε ως ανθισμένο λουλούδι και περιβάλλεται από εννέα ευδιάκριτες πισίνες και κήπους.

Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τον ξεχωριστό ναό. Ως εκ τούτου, είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα κτίρια στον κόσμο.Πηγή: Source: Icepop

11. ΟΈνας σφυροκέφαλος καρχαρίας στην ακτή της Πόλης του Παναμά

Όταν ένας ψαράς στην παραλία της Πόλης του Παναμά έριξε πετονιά, δεν τολμούσε να ονειρευτεί ότι τελικά θα πετύχαινε έναν σφυροκέφαλο καρχαρία. Εάν η παραπάνω φωτογραφία δεν είχε απαθανατιστεί, πιθανότατα δεν θα την πιστεύαμε. Μπορείτε να δείτε πώς ο ψαράς προσπαθεί να αφήσει το ζώο. Ευτυχώς, το κακόμοιρο πλάσμα απελευθερώθηκε από το αγκίστρι αρκετά γρήγορα στο τέλος, και ο σφυροκέφαλος καρχαρίας γύρισε πίσω στη βαθιά θάλασσα...Πηγή: Source: Icepop

12. Six Flags New Orleans

Μέχρι τον Αύγουστο του 2005, το θεματικό πάρκο Six Flags New Orleans ήταν ένα δημοφιλές θεματικό πάρκο, το οποίο είχε ανοίξει τις πόρτες του 5 χρόνια νωρίτερα. Η πόλη είχε τέλεια τοποθεσία και ήταν ένας εύκολα προσβάσιμος χώρος για ένα πάρκο σαν αυτό.

Μέχρι που ο τυφώνας Κατρίνα σάρωσε τη χώρα. Θα εξελισσόταν σε έναν από τους πιο βίαιους τυφώνες που είχαν συμβεί ποτέ, προκαλώντας ζημιές άνω των 153 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ως αποτέλεσμα, το πάρκο πλημμύρισε εντελώς, μόνο μερικά από τα μεγάλα τρενάκια και αξιοθέατα ξεπροβάλλουν ακόμα πάνω από το νερό. Στο τέλος, είχε χαθεί περισσότερο από το 80% του πάρκου, μετά από το οποίο έκλεισε για πάντα.Πηγή: Source: Icepop

13. Το Νεκροταφείο στην Αριζόνα, ΗΠΑ

Στην Αμερικανική έρημη πολιτεία της Αριζόνα μπορεί κανείς να βρει ένα ξεχωριστό «νεκροταφείο»: το Boneyard. Αυτή η τοποθεσία δημιουργήθηκε μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και αποτελείται από περίπου 4000 αχρηστευμένα αεροσκάφη.


Είναι το μεγαλύτερο νεκροταφείο αεροσκαφών στον κόσμο. Η χαμηλή υγρασία στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες το καθιστά ιδανικό για την αποθήκευση των αχρηστευμένων αεροσκαφών επειδή το μέταλλο δεν διαβρώνεται.

Κατά μέσο όρο, η βάση αποφέρει ένα ετήσιο ποσό της τάξης των περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε ανταλλακτικά στον Αμερικανικό στρατό, στην κυβέρνηση και σε άλλους "πελάτες".Πηγή: Source: Icepop

14. Η Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου

Η κατασκευή αυτής της βασιλικής στην Ούμπρια της Ιταλίας είχε ξεκινήσει ήδη το 1228. Σε αυτή την εικόνα που τραβήχτηκε με ένα drone, η εντυπωσιακή δομή φαίνεται εκπληκτική.

Η Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου αποτελείται από δύο εκκλησίες οι οποίες είναι χτισμένες πάνω και μέσα σε ένα λόφο. Είναι ένας από τους σημαντικότερους Χριστιανικούς τόπους προσκυνήματος στην Ιταλία και περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 2000.Πηγή: Source: Icepop

15. Μια από τις μεγαλύτερες φωλιές πουλιών στον κόσμο

Αυτή η μοναδική φωλιά πουλιών κοντά στην έρημο του Καλαχάρι (μεταξύ της Αφρικανικής Ναμίμπια και της Μποτσουάνα) μπορεί να θεωρηθεί μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.

Αυτό το "καταφύγιο πουλιών" προσφέρει διαμονή σε εκατοντάδες υφαντές και αποτελείται από κλαδιά, γρασίδι και βαμβάκι. Ο Ρεπουμπλικάνος υφαντής ζει στις ξηρές, ανοιχτές περιοχές της Νότιας Αφρικής και συχνά χρησιμοποιεί τη φωλιά του για χρόνια. Μια αποικία μπορεί να αποτελείται από χιλιάδες πουλιά, η κάθε μια από τις οποίες έχει το δικό της αεροδιάδρομο.
Πηγή: Source: Icepop

16. Ένας τρομακτικός κλόουν σε ένα ξεραμένο χωράφι από καλαμπόκια στο Χάντσβιλ

Το 2016 ήταν το έτος που δημιουργήθηκε μια νέα μόδα παγκοσμίως: ο τρομακτικός κλόουν. Ο τρομακτικός κλόουν είναι κάποιος που περπατάει τριγύρω με ένα κοστούμι κλόουν με σκοπό να τρομάξει τους άλλους.

Ο τρομακτικός κλόουν στην πραγματικότητα έγινε γνωστός για πρώτη φορά τη δεκαετία του '90 μετά τη διασκευή της ταινίας του βιβλίου του Στίβεν Κινγκ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικότερα στον Καναδά, ένας μεγάλος αριθμός αναφορών με αυτούς τους τρομακτικούς κλόουν είχε έρθει στη δημοσιότητα πριν από μερικά χρόνια. Αυτό συμβαίνει και σε αυτό το ξεραμένο χωράφι από καλαμπόκια στο Χάντσβιλ (δείτε την παραπάνω φωτογραφία), όπου ένας κλόουν εντοπίστηκε από ένα drone.Πηγή: Source: Icepop

17. Χριστός ο Λυτρωτής

Σχεδόν όλοι γνωρίζουν το περίφημο 38χρονο άγαλμα του Χριστού που επιβλέπει τη Βραζιλιάνικη πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο από το όρος Κορκοβάντο. Τα εκατομμύρια φωτογραφιών που έχουν ληφθεί με το τεράστιο άγαλμα συχνά λαμβάνονται από τη βάση του αγάλματος. Η παραπάνω εικόνα, ωστόσο, γίνεται από ψηλά με ένα drone. Αυτός ο τεράστιος «Σωτήρας» ξαφνικά φαντάζει πολύ διαφορετικός.
Πηγή: Source: Icepop

18. Μια γιγαντιαία καταβόθρα στην πόλη της Γουατεμάλας

Το 2010 η τροπική καταιγίδα Agatha προκάλεσε χάος στην πόλη της Γουατεμάλας. Ένα συγκρότημα διαμερισμάτων επλήγει με έναν πολύ ξεχωσριστό τρόπο: εξαφανίστηκε, ως επί το πλείστον, σε μια γιγαντιαία καταβόθρα!

Εξαιτίας της καταιγίδας, το έδαφος κάτω από το συγκρότημα άρχισε να κινείται, μετά από το οποίο δημιουργήθηκε ένα κενό πλάτους περίπου 20 μέτρων και βάθους 30 μέτρων. Οι καταβόθρες είναι πιο συχνές στην πόλη της Γουατεμάλας, κυρίως επειδή το έδαφος (για παράδειγμα λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων ή της λάσπης) γίνεται ολοένα και πιο ασταθές. Ως αποτέλεσμα αυτό δημιουργεί κενούς χώρους και σπηλιές κάτω από το έδαφος.Πηγή: Source: Icepop

19. Κροκόδειλος μήκους τριών μέτρων από την ακτή του Πουκέτ

Αυτός ο κροκόδειλος μήκους τριών μέτρων απαθανατίστηκε από ένα drone στην ακτή του Ταϊλανδικού θέρετρου του Πουκέτ. Ωστόσο, συνήθως αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο μέρος για αυτά τα ερπετά. Το ζώο πιστεύεται ότι προέρχεται από μια κοντινή περιοχή με βάλτο που συνδέεται με τη θάλασσα. Ίσως ο κροκόδειλος να χρησιμοποίησε την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε νερό για να αντάλλαξει την ιδιωτικότητα του βάλτου με την ανοικτή θάλασσα...Πηγή: Source: Icepop

20. Ένας εκτροφέας παπιών στο Βιετνάμ

Περίπου 30 εκατομμύρια πάπιες εκτρέφονται στο Βιετνάμ κάθε χρόνο. Η πάπια που εκτρέφουν στην Ασιατική χώρα αποδίδει μια σημαντική ποσότητα κρέατος και αυγών, γεγονός που δημιουργεί ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό για τους αγρότες.

Η παραπάνω εικόνα του drone λήφθηκε πάνω από τον ποταμό Ba, ακριβώς κάτω από την πόλη Τούι Χόα. Μπορείτε να δείτε πώς ένας Βιετναμέζος περιβάλλεται από τις "δικές" τους εκατοντάδες πάπιες.Πηγή: Source: Icepop

21. Νεκροταφείο πλοίων στο Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης

Αυτό που πολλοί άνθρωποι αναμφισβήτητα γνωρίζουν είναι ότι ένα τεράστιο ναυπηγείο βρίσκεται πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη. Από το 1930, τα πρώτα πλοία είχαν συναρμολογηθεί σε αυτό το ξεχωριστό νεκροταφείο. Τώρα - σχεδόν 100 χρόνια αργότερα - υπάρχουν περίπου 100 ημιαποσυνθεμένα (εσωτερικά) πλοία και βάρκες στα λασπώδη και ρηχά νερά. Εκεί σκουριάζουν αργά αργά δίπλα στην ακτή του Στάτεν Άιλαντ...Πηγή: Source: Icepop

22. Ο τυφώνας Χάρβεϊ ξεσπά επάνω από το Χιούστον

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει την καταστροφή που είχε προκαλέσει ο τυφώνας Χάρβεϊ στην Αμερικανική πόλη του Χιούστον, αφού χτύπησε τη μητρόπολη. Μπορούμε να δούμε ότι μια τυχαία γειτονιά έχει πλημμυρίσει εξ ολοκλήρου. Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι με θολά νερό. Ωστόσο, αυτά τα σπίτια τη γλίτωσαν αρκετά καλά. Οι ζημιές που προκλήθηκαν από το βίαιο τυφώνα εκτιμώνται σε περίπου 125 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: Source: Icepop



23. Το αποτέλεσμα της χειρότερης πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια

Το 2017, η φωτιά Tubbs προκάλεσε τεράστιο χάος στην Αμερικανική περιοχή της Σάντα Ρόζα. Η πυρκαγιά θα περνούσε ακόμα στην ιστορία ως η χειρότερη πυρκαγιά που είχε βιώσει ποτέ η Καλιφόρνια.

Δεδομένων των συνθηκών μιας τόσο καταστροφικής θάλασσας από φλόγες, είναι θαύμα που δεν έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 22 άνθρωποι. Παραπάνω μπορείτε να δείτε μόνο ένα δρόμο, αλλά τουλάχιστον 5,500 σπίτια και κτίρια κάηκαν ολοσχερώς. Και η φωτιά εξαπλωνόταν τόσο γρήγορα που χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να συμβεί αυτό.Πηγή: Source: Icepop

24. Οι ουρανοξύστες του Ντουμπάι

Με 3,2 εκατομμύρια κατοίκους, το Ντουμπάι είναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη πόλη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η παραπάνω εικόνα δείχνει με ποιο τρόπο λαμβάνει φωτογραφίες ένα drone από τα σύγχρονα κτίρια και τους ουρανοξύστες της πόλης.

Η πόλη, που είναι γνωστή ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά κέντρα στη Μέση Ανατολή, φαίνεται να εμφανίζεται από το πουθενά.Πηγή: Source: Icepop

25. Το κοπάδι ψαριών παραμένει σε λογική απόσταση

Μια αξιοσημείωτη φωτογραφία drone από την θαλάσσια ζωή. Είναι προφανές ότι το τεράστιο κοπάδι ψαριών γύρω από τον καρχαρία - στη μέση της εικόνας - παραμένει σε λογική απόσταση από καθαρό φόβο για το αρπακτικό.Πηγή: Source: Icepop

26. Μια "τρύπα" στη Λίμνη Μπεριέσα

Σε έναν ταμιευτήρα στην Καλιφόρνια, είναι εύκολο να παρατηρήσετε από ψηλά ότι μια τρύπα δημιουργεί ένα "μυστικό" καταρράκτη στη λίμνη Μπεριέσα. Αυτή η τεχνητή τρύπα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ρυθμίζει καλύτερα το νερό και να εμποδίζει την υπερχείλιση του φράγματος (μετά από έντονες βροχοπτώσεις). Με αυτόν τον τρόπο, λειτουργεί περίπου σαν έναν αγωγό αποστράγγισης νεροχύτη.Πηγή: Source: Icepop

27. Μια αξιοσημείωτη σκηνή σε έναν ανεμόμυλο

Ένα drone στην Ολλανδία ήταν σε θέση να απαθανατίσει μια πολύ αξιοσημείωτη σκηνή. Καθώς περνούσε δίπλα από έναν ανεμόμυλο πάνω από μια αγροτική παράλια περιοχή, εντόπισε έναν άντρα να απολαμβάνει τον ήλιο. Λες και ήταν το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο, ο κάτοικος της πόλης καθόταν - χωρίς ασφάλεια - στην κορυφή μιας ανεμογεννήτριας. Περίπου 100 (!) μέτρα πάνω από το έδαφος.Πηγή: Source: Icepop

28. Τουριστικό σκάφος εναντίον φάλαινας

Μια ομάδα τουριστών στο Μεξικό είχε μια πολύ ξεχωριστή συνάντηση καθώς ταξίδευε με βάρκα. Οι τυχεροί είχαν πάει στη θάλασσα με βάρκα ελπίζοντας να εντοπίσουν φάλαινες, και επέλεξαν την τέλεια στιγμή για να το κάνουν.

Ένα από τα τεράστια θηλαστικά εμφανίστηκε απροσδόκητα ακριβώς δίπλα στη μικρή βάρκα! Με τον "έξυπνο" τρόπο της να πει αντίο, φόβισε πολύ τους ανθρώπους στο σκάφος, αλλά ευτυχώς για αυτούς, όλα τελείωσαν καλά.Πηγή: Source: Icepop

29. Μια επιθετική λάτρης του ήλιου

Η νεαρή κοπέλα στην ταράτσα αυτού του συγκροτήματος διαμερισμάτων δεν ήταν πολύ ευχαριστημένη από την επισκέφτηκε αυθόρμητα ένα drone επάνω από το σπίτι της. Η γυναίκα ήλπιζε να είναι σε θέση να απολαύσει τον ήλιο στην ταράτσα χωρίς να την ενοχλήσουν, αλλά δυστυχώς, αυτές οι ελπίδες την οδήγησαν στην απογοήτευση. Η γυναίκα σηκώθηκε αμέσως από την καρέκλα της, άρπαξε μια σκούπα και κυνηγούσε το μικρό αεροπλάνο στην ταράτσα. Το αποτέλεσμα ήταν μια μοναδική φωτογραφία...Πηγή: Source: Icepop

30. Η Απαγορευμένη Πόλη

Ο Αμερικανικός Trey Ratcliff έπρεπε να ανακαλύψει με τον πιο δυσάρεστο τρόπο γιατί το βασιλικό παλάτι του Πεκίνου ονομάζεται "Απαγορευμένη Πόλη". Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν είναι φρόνιμο να πετάει κανείς πάνω από την έδρα της Κινεζικής κυβέρνησης και της υπηρεσίας πληροφοριών.

Για να ολοκληρώσουμε αυτή τη λίστα, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις εικόνες σε ένα βίντεο που μπορείτε να βρείτε παρακάτω για να απολαύσετε ξανά αυτές τις μοναδικές εικόνες.



Πηγή: https://www.justperfact.com/el/12818/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες