Instagram και Messenger: Έρχεται η ενοποίηση των chat τους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2020

Instagram και Messenger: Έρχεται η ενοποίηση των chat τους


Το Facebook συγχωνεύει την υπηρεσία συνομιλίας Messenger με το Instagram και οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ των δύο πλατφορμών για πρώτη φορά.
Το Facebook Messenger και το Instagram συγχωνεύτηκαν, περισσότερο από 18 μήνες αφότου ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενοποιήσει τις δύο πλατφόρμες.

"Σήμερα, ανακοινώνουμε μια αναβάθμιση στα Instagram DMs (μηνύματα του Ίνσταγκραμ), εισάγοντας την εμπειρία του Messenger στην εφαρμογή", δήλωσε εχθές 30 Σεπτεμβρίου το Facebook.

"Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το Messenger. Γι 'αυτό συνδέουμε την εμπειρία Messenger και Instagram για να προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του Messenger στο Instagram. Τα μηνύματα και οι κλήσεις από φίλους και συγγενείς που χρησιμοποιούν το Instagram θα παραμείνουν εκεί. Η κύρια αλλαγή είναι ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Messenger μπορούν πλέον να επικοινωνήσουν μαζί σας στο Instagram χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε μια νέα εφαρμογή και το αντίστροφο".
Αρκετές νέες δυνατότητες θα προκύψουν από την συγχώνευση των δύο δημοφιλών εφαρμογών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Facebook:

Επικοινωνία σε όλες τις εφαρμογές: Συνδεθείτε απρόσκοπτα με φίλους και συγγενείς στο Instagram και το Messenger χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις δύο εφαρμογές για την αποστολή μηνυμάτων και τη συμμετοχή σε βιντεοκλήσεις.

Παρακολούθηση μαζί: Απολαύστε βίντεο στο Facebook Watch, IGTV, Τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και πολλά άλλα με φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.

Λειτουργία εξαφάνισης: Επιλέξτε μια λειτουργία όπου τα εμφανιζόμενα μηνύματα εξαφανίζονται μετά την προβολή τους ή όταν κλείνετε τη συνομιλία.

Αυτοκόλλητα Selfie: Δημιουργήστε μια σειρά αυτοκόλλητων μπούμερανγκ με την selfie σας για χρήση στη συνομιλία.

Χρώματα συνομιλίας: Εξατομικεύστε τις συζητήσεις σας με διασκεδαστικές χρωματικές ντεγκραντέ.

Προσαρμοσμένες αντιδράσεις Emoji: Δημιουργήστε μια συντόμευση των αγαπημένων σας emoji για γρήγορη αντίδραση σε μηνύματα φίλων.

Προώθηση μηνυμάτων: Μοιραστείτε εύκολα περιεχόμενο με έως και πέντε φίλους ή ομάδες.

Απαντήσεις σε μεμονωμένα μηνύματα: Απαντήστε απευθείας σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα στη συνομιλία σας και διατηρήστε τη ροή συνομιλίας σας

Εφέ κινούμενων μηνυμάτων: Προσθέστε οπτική αίσθηση στο μήνυμά σας με εφέ κινούμενης αποστολής.

Στοιχεία ελέγχου μηνυμάτων: Αποφασίστε ποιος μπορεί να σας στείλει άμεσα μηνύματα και ποιος δεν μπορεί να σας στείλει μήνυμα.

Βελτιωμένες ενημερώσεις αναφορών και αποκλεισμού: Τώρα μπορείτε να αναφέρετε πλήρεις συνομιλίες εκτός από μεμονωμένα μηνύματα στο Instagram και να λαμβάνετε προληπτικές προτάσεις αποκλεισμού στο Instagram και το Messenger όταν προσθέτετε τους λογαριασμούς σας στο νέο Κέντρο λογαριασμών.

Στο βίντεο μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις νέες δυνατότητες που έρχονται σύντομα στη νέα εμπειρία του Messenger στο Instagram:

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες