Netflix: Οι 6 κορυφαίες σειρές της πλατφόρμας σήμερα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2020

Netflix: Οι 6 κορυφαίες σειρές της πλατφόρμας σήμερα

Αν έχεις «γυρίσει» όλο το Netflix προκειμένου να βρεις κάτι για να δεις, αλλά δε βρήκες κάτι, τότε ίσως ήρθε η στιγμή να κοιτάξεις τις τάσεις της πλατφόρμας. Οι τάσεις δείχνουν τις πιο δημοφιλείς σειρές ή ταινίες της πλατφόρμας για την εκάστοτε ημέρα, ενώ κατά κάποιο τρόπο σού δίνουν, εμμέσως, μία κριτική για την κάθε σειρά ή ταινία.


Και αυτό συμβαίνει, διότι αν το καλοσκεφτείς, για να βρίσκεται στις τάσεις μία σειρά ή ταινία, σημαίνει ότι πολλοί χρήστες τη βλέπουν ή την έχουν ολοκληρώσει. Επομένως, κάτι θετικό θα βρήκαν σε αυτήν. Γιατί να μη δώσεις, λοιπόν, σε μία σειρά (ή αν έχεις χρόνο σε όλες) ή ταινία μία ευκαιρία;


Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω τις σειρές που βρίσκονται στο σημερινό top 6 του ελληνικού Netflix.


6. Arrow – Νέα επεισόδια

Υπόθεση: Στο Netflix ανέβηκε η 7η σεζόν του Arrow, αλλά η περίληψη αφορά γενικώς τη σειρά. Το Arrow, Λοιπόν, είναι βασισμένο στο «Πράσινο Βέλος» της DC Comics. Εκεί, ένας πλούσιος playboy εξελίσσεται σε ένα εκδικητικό υπερήρωα, ο οποίος σώζει την πόλη από κακοποιούς με όπλο το τόξο και τα βέλη του.


5. Προς τη Λίμνη

Υπόθεση:Αντιμέτωπη με το τέλος του πολιτισμού μετά το ξέσπασμα μίας επιδημίας, μία ομάδα διακινδυνεύει τη ζωή, τους αγαπημένους -και την ανθρωπιά- σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης.


4. Άλυτα Μυστήρια – Τόμος 2

Υπόθεση: Η συγκεκριμένη σειρά ερευνά αληθινές υποθέσεις ανεξήγητων εξαφανίσεων. Σοκαριστικοί φόνοι και παραφυσικά φαινόμενα, οποία δίνουν τροφή σε αυτή την καθηλωτική αναβίωση της θρυλικής σειράς ντοκιμαντέρ, ενώ προσφάτως κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα η δεύτερη σεζόν (τόμος 2) της σειράς.


3. Η Έμιλι στο Παρίσι

Υπόθεση: Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα της ζωή.


 2. Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι

Υπόθεση:  Όταν πεθαίνεις, δε φεύγεις. Μία νταντά βουτά μία άβυσσό ανατριχιαστικών μυστικών, σε αυτό το γοτθικό ρομάντζο που έρχεται από το δημιουργό του επιτυχημένου «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ».


1. La Revolucion

Υπόθεση: Σε μία παραλλαγή της ιστορίας, μία μυστηριώδης ασθένεια αναστατώνει τη Γαλλία του 18ου αιώνα και οδηγεί σε μία σκληρή σύγκρουση των επαναστατών με την αριστοκρατία.






Πηγή: https://www.neolaia.gr/2020/10/21/netflix-oi-6-korifaies-seires-tis-platformas-simera/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες