Τεράστιες εκτάσεις με χασισόδεντρα και… “χρυσά” κέρδη! Μεγάλο κύκλωμα ξεσκέπασε η Αστυνομία (video) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2020

Τεράστιες εκτάσεις με χασισόδεντρα και… “χρυσά” κέρδη! Μεγάλο κύκλωμα ξεσκέπασε η Αστυνομία (video)

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εγκληματική οργάνωση που έπεσε στα χέρια της, ειδικευόταν στην εγκατάσταση και καλλιέργεια φυτειών κάνναβης σημαντικής εκτάσεως, στις περιοχές της Αττικής, της Αρκαδίας και της Κορινθίας καθώς και στη διακίνηση των “καρπών” των φυτειών, στην ελληνική επικράτεια.
Συνελήφθησαν 10 άτομα -3 Έλληνες και επτά αλλοδαποί- ως μέλη της οργάνωσης. Ανάμεσά τους, 6 γυναίκες. Επίσης ως μέλη της οργάνωσης κατηγορούνται άλλα 8 επιπλέον άτομα. Κατασχέθηκαν 622 δενδρύλλια κάνναβης, 90 κιλά φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 26 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 18.255 ευρώ, ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα κλπ

Υπολογίζεται ότι τα κέρδη που θα είχαν από τη διακίνηση των ποσοτήτων που θα μάζευαν από τη φυτεία, θα ήταν από 1.500.000 έως 1.800.000- ευρώ!


Για την υπόθεση, έγινε αστυνομική επιχείρηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Οκτωβρίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας, σε δύσβατες ορεινές περιοχές της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Αττικής αλλά και σε σπίτια της Αττικής και της Κορινθίας, της Λάρισας και της Αργολίδας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες