Σπαρακτική ιστορία: «Βιάστηκα στα 14 από τον πατέρα μου και γέννησα το παιδί του» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2020

Σπαρακτική ιστορία: «Βιάστηκα στα 14 από τον πατέρα μου και γέννησα το παιδί του»


Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η 40χρονη Κατερίνα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία στα 14 της βiάστηκε από τον πατέρα της και εννιά μήνες μετά, γέννησε το παιδί του, το οποίο είναι σήμερα 25 χρόνων.
«Βiάστηκα σε ηλικία 14 ετών από τον ίδιο μου τον πατέρα. Ξεκίνησε πολλά χρόνια νωρίτερα, περίπου μια πενταετία, όταν και με παρενοχλούσε σeξουαλικώς. Την πρώτη φορά ήμουν 9 ετών. Στα 14 προχώρησε στην πράξη» εξομολογείται η 40χρονη Κατερίνα, η οποία αποκάλυψε πως «ένιωθα ντροπή, ενοχές, θυμό».
Η 14χρονη τότε Κατερίνα ζούσε με τον πατέρα της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει και η μητέρα της έμενε στις ΗΠΑ. Ο βiασμός της από τον ίδιο τον γονιό της την έχει στιγματίσει και την συνέτριψε ως παιδί.

Η ίδια περιγράφει τη νύχτα του βiασμού. Ήταν μετά από κάποιο πάρτυ των αδελφών της και η μικρή Κατερίνα είχε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι της. Όταν ξύπνησε, είδε τον πατέρα της από πάνω της. «Έκλαψα βουβά» είπε. Μετά από 9 μήνες, στα 14 της, έφερε στον κόσμο το παιδί του πατέρα της, το οποίο είναι σήμερα 25 χρόνων.

«Πριν από λίγα χρόνια έμαθα ότι είχε πειράξει και τις δύο αδελφές μου. Ήθελα να τον σκοτώσω» εξομολογείται η Κατερίνα. Ως μεγαλύτερη αδελφή ένιωθε προστάτιδα των άλλων δύο μικρότερων. Έμαθε για την κακοποίησή τους από τον πατέρα τους, αφού εκείνος δεν ήταν πια στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες