20 χρόνια φυλάκισης για δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονο και 13χρονη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2020

20 χρόνια φυλάκισης για δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονο και 13χρονη

 

Μία δασκάλα από το Τέξας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης, αφού ομολόγησε τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος ενός 14χρονου αγοριού και της 13χρονης φίλης του. Η Leticia Lowery, 40 ετών, δήλωσε ένοχη την περασμένη εβδομάδα για κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης δευτέρου βαθμού σε παιδί.



"Η Λόουρι είδε σαν λεία της τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινότητάς μας… Κακοποίησε τα παιδιά για να ικανοποιήσει τις εγωιστικές επιθυμίες της", δήλωσε η Βοηθός Εισαγγελέα Laura Bond, προσθέτοντας ότι "η απόφαση αυτή αντανακλά την μη ανεκτικότητα αυτής της κοινότητας για τα σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών".


Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του εφήβου βρήκε γραπτά μηνύματα μεταξύ του γιου της και της Λόουρι που ήταν «σεξουαλικής φύσης», σύμφωνα με έγγραφα δικαστηρίου που ελήφθησαν από το τοπικό κανάλι KTRK-TV.


Όταν ρώτησε το παιδί για τα μηνύματα, ο έφηβος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε κάνει σεξ με την δασκάλα τον Νοέμβριο του 2019 στο σπίτι της. Επίσης, σε ένα άλλο περιστατικό, η Λόουρι κατηγορήθηκε ότι διέταξε το 13χρονο κορίτσι να κάνει στοματικό σεξ στο αγόρι σε ένα φορτηγό ενώ εκείνη παρακολουθούσε.


Η καταδικασθείσα, που είχε εργαστεί για αρκετά χρόνια ως δασκάλα στο Montgomery County, συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2019. Εκείνη την εποχή, είχε μόλις βγει από τη φυλακή επειδή είχε ζητήσει από ένα 15χρονο αγόρι να κάνουν σεξ στο διαδίκτυο.






Πηγή: https://www.enikos.gr/international/751195/ipa-20-chronia-fylakisis-gia-daskala-pou-kakopoiise-sexoualika-14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες