Άγριο έγκλημα στις Σπέτσες: Συνελήφθη ο ύποπτος - Πώς σκοτώθηκε ο 26χρονος - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2020

Άγριο έγκλημα στις Σπέτσες: Συνελήφθη ο ύποπτος - Πώς σκοτώθηκε ο 26χρονος

Ολοένα πιο κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου του 26χρονου, ο οποίος πέθανε αιφνιδίως το περασμένο Σάββατο στις Σπέτσες, είναι οι Αρχές. 


Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου, από ομάδα νεαρών, δίπλα από τη μηχανή του. Ήταν ακόμα ζωντανός. Ειδοποίησαν την αστυνομία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όμως εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.


Αρχικά εκτιμήθηκε πως ο θάνατός του σχετίζεται με τροχαίο ατύχημα, όμως αργότερα διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Φαρδέλος. «Προσπάθησε να διαφύγει», προσέθεσε.  


Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά την υπόθεση, των ώρα που στις Σπέτσες υπάρχουν αναφορές πως εκείνο το βράδυ ο 26χρονος καυγάδισε μ’ έναν 22χρονο. Αναφέρεται, δε, πως ο 22χρονος κυνήγησε με όπλο τον 26χρονο, ωστόσο, τελικά τον σκότωσε με μαχαίρι. 


Ο 22χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η υπόθεση έχει μετατραπεί σε θρίλερ και η τοπική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις.  






Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/69111-agrio-egklima-stis-spetses-synelifthi-o-ypoptos-pos-skotothike-o-26xronos
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες