Εκαναν πάρτι για τα γενέθλια του 99χρονου παππού και κόλλησαν κορονοϊό - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2020

Εκαναν πάρτι για τα γενέθλια του 99χρονου παππού και κόλλησαν κορονοϊό


Στις ΗΠΑ φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό. Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί - πέρα από ανώριμη - η μάζωξη που έγινε προς τιμήν του σχεδόν αιωνόβιου παππού τους στο Σεν Λούις των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να διαγωνστούν 13 από τους συγγενείς με κορονοϊό.

Η οικογένεια του 99χρονου Ραλφ Γκολντστίκερ μαζεύτηκε στο σπίτι του τον περασμένο μήνα για τα γενέθλιά του, σύμφωνα με το Fox.


Ο γιος του, Λάρι, που ήρθε από το Τέξας, ισχυρίζεται μάλιστα ότι πήραν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις: «Το είχαμε στον νου μας, το είχαμε σκεφτεί από πριν. Όλοι είχαμε μπει πριν σε εθελοντική καραντίνα. Ο αδερφός μου και η νύφη μου από το Σαν Φρανσίσκο έκαναν ακόμα και τεστ πριν μπουν στο αεροπλάνο».

Μέσα σε μερικές ώρες ωστόσο από τη στιγμή που επέστρεψε ο καθένας στο σπίτι του, οι περισσότεροι είχαν κορονοϊό. Μεταξύ αυτών ο εορταζόμενος, αλλά και ο μικρός ανιψιός του, που είναι μόλις τριών ετών

Ο τρίτος αδερφός του Λάρι, που μένει στο Σαν Φρανσίσκο, νοσηλεύτηκε μάλιστα στο νοσοκομείο για τον κορονοϊό. Όλοι τους είναι πια καλά, μεταξύ αυτών και ο 99χρονος παππούς.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here