Ηλιοφάνεια και άνοδος του υδράργυρου- Bροχές την Κυριακή - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

Ηλιοφάνεια και άνοδος του υδράργυρου- Bροχές την Κυριακή

 


 Ηλιοφάνεια το επόμενο διήμερο, με τοπικές ομίχλες-Αλλαγή του Καιρού από την Κυριακή με βροχές και καταιγίδες που έρχονται από τα δυτικά

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ αλλά θα ενισχυθούν ως νοτιάδες στα 7 μποφόρ στο Ιόνιο την Κυριακή

Σήμερα Παρασκευή στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ στα ανατολικά 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 5-6 μποφόρ. Τις νυχτερινές ώρες, προβλέπεται κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.
ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2020

Στα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία από τα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως σταβόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ αλλά σταδιακά από το μεσημέρι θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Νωρίς το πρωί παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2020

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στα δυτικά όπου τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά και από το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στα ορεινά της βορειοδυτικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30-11-2020

Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία στα βόρεια, τα δυτικά και τα κεντρικά σε βορείων διευθύνσεων 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ 01-12-2020

Στην ανατολική χώρα νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και το πρωί στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Λίγες τοπικές Νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ την Κυριακή από το απόγευμα θα βρέξει και τη Δευτέρα θα έχουμε και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που την Κυριακή θα πυκνώσουν και θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι βροχερός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου.

news247.gr-ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες