Απίστευτες εικόνες από την έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία – Έτρεχαν για να γλιτώσουν από τα δηλητηριώδη αέρια - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2020

Απίστευτες εικόνες από την έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία – Έτρεχαν για να γλιτώσουν από τα δηλητηριώδη αέρια

Χιλιάδες άνθρωποι εκκένωσαν την περιοχή γύρω από το ηφαίστειο Λεβοτόλο της Ινδονησίας, το οποίο ενεργοποιήθηκε την Κυριακή, για να αποφύγουν τον καπνό και τα δηλητηριώδη αέρια που απελευθερώθηκαν.


Οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους για τα δηλητηριώδη αέρια, σύμφωνα με το BBC, που αναφέρει πως η Ινδονησία έχει τα περισσότερα ενεργά ηφαίστεια του κόσμου.


Το ηφαίστειο εκτόξευσε μια στήλη καπνού και τέφρας σε ύψος τεσσάρων χιλιομέτρων. Οι αρχές έκλεισαν το τοπικό αεροδρόμιο και εξέδωσαν προειδοποίηση για όλα τα αεροσκάφη που πετούσαν στην περιοχή.Από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές σε αυτήν την απομονωμένη περιοχή του αρχιπελάγους, στη νοτιοανατολική Ασία. Το επίπεδο συναγερμού, ωστόσο, ανέβηκε στη δεύτερη υψηλότερη βαθμίδα, με τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι ενδέχεται να παρατηρηθούν ροές λάβας. Οι αρχές απαγόρευσαν την πρόσβαση σε ακτίνα τεσσάρων χιλιομέτρων γύρω από τον κρατήρα και ζήτησαν από τα αεροσκάφη να μην πετούν κοντά στην περιοχή, λόγω της ηφαιστειακής τέφρας.


Πηγή: https://www.newsbeast.gr/world/arthro/6870738/apisteytes-eikones-apo-tin-ekrixi-ifaisteioy-stin-indonisia-etrechan-gia-na-glitosoyn-apo-ta-dilitiriodi-aeria
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here