Σπαράζει καρδιές το πανό γιου σε μητέρα εξω από το ΓΝ Λάρισας: «Είμαι εδώ κοντά σου - Σε παρακαλώ να νικήσεις» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2020

Σπαράζει καρδιές το πανό γιου σε μητέρα εξω από το ΓΝ Λάρισας: «Είμαι εδώ κοντά σου - Σε παρακαλώ να νικήσεις»


Συγκλονίζει η κίνηση ενός γιου για τη μητέρα του που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό.
Κάθε μέρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας τουλάχιστον μία συγκλονιστική ιστορία ανθρώπων που ήταν νόσησαν από κορωνοϊό, είτε νόσησαν οι συγγενείς τους.

Ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός και επικίνδυνος που δεν επιτρέπει σε συγγενείς και φίλους να σταθούν στο πλευρό των δικών τους ανθρώπων, όταν χρειαστεί να νοσηλευτούν ή να διασωληνωθούν.

Αυτό συνέβη και με μια γυναίκα στη Λάρισα, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς χρειάστηκε διασωλήνωση.
Ο γιος της, μην μπορώντας να βρεθεί στο πλάι της αυτές τις δύσκολες ώρες, προσπάθησε να βρει τρόπο για να τη στηρίξει, έστω και έξω από το νοσοκομείο. Γι αυτό, ανάρτησε ένα πανό με το οποίο της ζήτησε να νικήσει τη μάχη.
«Μαμά είμαι εδώ κοντά σου. Σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου. Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου. Σ' αγαπώ πολύ» έγραφε το πανό.
Εκρηκτική η κατάσταση στη Λάρισα
«Προσπαθούμε να βρούμε αναπνευστήρες, αν χρειαστεί κάποιος να υποστηριχθεί μέχρι να βρεθεί σε ΜΕΘ» τόνισε στο Mega ο καθηγητής Πνευμονολογίας - Διευθυντής Πνευμονολογικής κλινικής του πανεπιστημίου της Λάρισας, Κώστας Γουργουλιάνης.
«Δεν υπάρχει κρεβάτι. Έχουν γεμίσει όλα. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν διακομιδές ασθενών προς Χαλκίδα, Λαμία, Καρδίτσα. Έχω την αίσθηση ότι και εδώ ζούμε κάτι ανάλογο με τη Θεσσαλονίκη. Η εκτίμηση είναι ότι θα έχουμε μια κορύφωση τις επόμενες ημέρες και σιγά – σιγά ελπίζουμε ότι θα αρχίσουμε να έχουμε μια μείωση» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες