Πέθανε από Κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2020

Πέθανε από Κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης

Σε ηλικία 62 ετών άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης με λοίμωξη του αναπνευστικού συνέπεια κορωνοϊού.


Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής:


«Εκοιμήθη σήμερα το πρωί, σε ηλικία 62 ετών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, μετά από μάχη που έδωσε με τον νέο κορονοϊό.


Ο μακαριστός Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κατά κόσμον Ιωάννης Τασσιάς, είχε εμφανιστεί θετικός στον ιό SARS-CoV-2 και νοσηλευόταν από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, σε Κλινική Covid-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.


Από την πρώτη στιγμή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και στάθηκε στο πλευρό του Μητροπολίτη, κάνοντας ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για τη βελτίωση της υγείας του.


Η κατάστασή του επιδεινώθηκε, εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού Covid-19 και σήμερα το πρωί (06:36) κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Ο μακαριστός Μητροπολίτης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες