Στην Εντατική ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2020

Στην Εντατική ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

 


Αγωνία χωρίς τέλος για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, Αναστάσιο, που από το βράδυ της Τετάρτης νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κρίθηκε σκόπιμο να ενταχθεί στην Εντατική του Ευαγγελισμού, όπου από χθες το βράδυ νοσηλεύεται. Από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό θεωρήθηκε καλύτερο να μεταφερθεί στην Ελλάδα και C130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα και χαμηλό πυρετό. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος.


Συγκλόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

Λίγη ώρα πριν φτάσει στην Αθήνα για να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μίλησε στο Live News του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο. Τα λόγια του προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης, ειδικά όταν είπε πως “να συμμετέχει κανείς, έστω με αυτόν τον τρόπο στον κοινό πόνο είναι δώρο του Θεού”.

“Στην Αλβανία υπάρχουν πολλές χαράδρες και εγώ έχω συνηθίσει και κατεβαίνω σε χαράδρες αρκετά χρόνια τώρα, 30 χρόνια… Βρίσκουμε ένα μονοπάτι και ανεβαίνουμε πάλι στο ξέφωτο”, τόνισε.


Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας έφτασε το βράδυ στον Ευαγγελισμό, μέσα σε ειδική κάψουλα που χρησιμοποιείται για τους ασθενείς με κορονοϊό.

Στο C-130 που τον μετέφερε από τα Τίρανα στην Αθήνα, τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο συνόδευε προσωπικό του ΕΚΑΒ και γιατρός και η μεταφορά του έγινε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

   

newsit.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here