Κορονοϊός: Δραματική ανακοίνωση των γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2020

Κορονοϊός: Δραματική ανακοίνωση των γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου


Στο κόκκινο παραμένουν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά την δική τους μάχη απέναντι στον κοινό εχθρό, που είναι ο κορονοϊός.

Συνεχίζεται η επιθετική εξάπλωση του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη, όπου καταγράφηκαν χθες (606) κρούσματα όπως προκύπτει από τα στοιχεία της γεωγραφικής κατανομής. Οριακή είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία στην βόρεια Ελλάδα και οι γιατροί απευθύνουν δραματική έκκληση για βοήθεια.
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει: «Η χώρα μας, όπως και ολόκληρη η ανθρωπότητα, καλείται να αντιμετωπίσει μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Στη Βόρεια Ελλάδα και, ειδικότερα, στο Νομό της Θεσσαλονίκης, η διασπορά του ιού είναι πολύ μεγάλη και ο αριθμός των ασθενών που χρήζουν νοσηλείας είναι ιδιαίτερα υψηλός.
Αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και την έκδηλη ανησυχία των συμπολιτών μας, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι, μέχρι και σήμερα, όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς, περιθάλπονται υπό δύσκολες, αλλά ασφαλείς συνθήκες τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα.
Οι εξαιρετικοί μας ιατροί και νοσηλευτές, το σύνολο του διοικητικού, τεχνικού και λοιπού προσωπικού καθώς και η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των νοσηλευομένων, με ενότητα, ομοθυμία και ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Όλοι μαζί, ως μια ομάδα, σαν μια οικογένεια, θα δώσουμε τον κοινό αγώνα και θα τα καταφέρουμε».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες