Δ. Βασιλείου - Έπεσαν οι μάσκες των υποκριτών της άθλιας παράστασης στο Δημ. Συμβούλιο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2020

Δ. Βασιλείου - Έπεσαν οι μάσκες των υποκριτών της άθλιας παράστασης στο Δημ. Συμβούλιο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ" Δημήτρης Βασιλείου, με αφορμή τα διαδραματισθέντα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 24ης Νοεμβρίου και σύμφωνα με το οποίο χαρακτηρίζει ως "ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ" τόσο τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής όσο και ορισμένων εκ της μειοψηφίας, για την στάση τους κυρίως στο σοβαρό θέμα της συζήτησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το έτος 2021.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης,της 24-11-2020, του Δ/Σ του Δήμου μας, όπως και στις περισσότερες, δόθηκε ακόμα μια κακή θεατρική παράσταση. Όσο όμως κακή και αν ήταν, αποκάλυψε πολλά για όσους μπορούν να καταλάβουν.


Οι πολύ κακοί υποκριτές της παράστασης, που δεν θα τους χαρακτηρίσω κλόουν γιατί οι κλόουν διασκεδάζουν τον κόσμο και δεν τον απαξιώνουν, αποκάλυψαν πολλά!


Οι μεν διοικούντες τον Δήμο, υποκριτές, έδωσαν ρεσιτάλ αποκαλύψεων για τον τρόπο που σκέπτονται και ενεργούν. Οι δε της αντιπολίτευσης, γιατί υπάρχουν και εδώ υποκριτές, αφού επί 7 ολόκληρες ώρες κατηγορούσαν την διοικούσα παράταξη στο τέλος, κάποιοι από αυτούς, έδωσαν θετική ψήφο στο ανεπαρκέστατο, κατ’ αυτούς σε όλα, σχέδιο του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, που είχε έρθει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Μπορούμε βέβαια να πούμε ότι η έγκριση των Συμβούλων της αντιπολίτευσης δεν ήταν καθόλου αναγκαία αφού, η λεγόμενη «ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ», δίνει δικαιώματα, μαγικά, στις παρατάξεις που, χωρίς να έχουν πλειοψηφία, διοικούν Δήμους. Άθλιες δυνατότητες, που δίνουν το δικαίωμα σε νάνους να εμφανίζονται σαν γίγαντες.


Στη διάρκεια αυτού του Δ/Σ του Δήμου μας έγιναν όμως και μερικά άλλα, πολύ σημαντικά πράγματα. Έπεσαν οι μάσκες των υποκριτών της άθλιας παράστασης και τούτο είναι και το σημαντικότερο!


Έδειξαν, χωρίς ίχνος τσίπας, πώς θέλουν να είναι τα πράγματα.


1. Δεν θέλουν να ακούγονται φωνές που δεν συμφωνούν με όσα σχεδιάζουν και κάνουν.


2. Δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν κάθε μέσο, κυρίως αθέμιτο, προκειμένου να φιμώσουν αυτούς που έχουν αντίθετες απόψεις.


Τρανταχτά παραδείγματα της αλήθειας των όσων προαναφέρω, είναι.


1. Ότι δεν διστάζουν να «φασκελώσουν» μπροστά σε ανοιχτές κάμερες ομιλούντα που δεν συμφωνεί με τα σχέδιά τους και,


2. το γεγονός ότι εξαφάνισαν μαγικά, τον συμμετέχοντα στην τηλεδιάσκεψη, διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου ο οποίος θα έπρεπε να ήταν παρών προκειμένου να υποστηρίξει υπηρεσιακά το τεχνικό πρόγραμμα. Τον εξαφάνισαν όμως, προκειμένου να αποφύγουν αποκαλύψεις για τις πρακτικές του δημάρχου και την απόλυτη ανυπακοή του να εκτελέσει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.


Βέβαια έχουν κάθε δίκιο να συμπεριφέρονται έτσι. Μέχρι τώρα τους το επιτρέπαμε. Όμως αυτές τις αηδιαστικές πρακτικές θα πάψουμε να τις ανεχόμαστε στο εξής και έχουμε τρόπους να τις αποτρέψουμε.



Δημήτρης Βασιλείου                                                                                     Λουτράκι 26/11/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες