Φρίκη: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτελεί πολίτες για να σταματήσει τον κορωνοϊό - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

Φρίκη: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτελεί πολίτες για να σταματήσει τον κορωνοϊό

Σοκ προκαλούν δημοσιεύματα ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιόνγκ Ουν έδωσε εντολή να εκτελεστούν τουλάχιστον δύο άτομα, να απαγορευτεί η αλιεία και να επιβληθεί lockdown στην πρωτεύουσα της χώρας, Πιονγκγιάνγκ, στο πλαίσιο μιας σειράς «προσπαθειών» να κρατήσει μακριά τον κορονοϊό.


Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται ένας από τους νομοθέτες, φέρεται να είπε πως ο Κιμ λαμβάνει «παράλογα μέτρα» για την πανδημία και τον οικονομικό της αντίκτυπο.

Με βάση την ενημέρωση της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Νότιας Κορέας, η Βόρεια Κορέα εκτέλεσε έναν χρηματιστή υψηλού προφίλ στην Πιονγκγιάνγκ τον περασμένο μήνα, καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για την πτώση της συναλλαγματικής ισοτιμίας.
Επιπλέον, η κυβέρνηση του Κιμ εκτέλεσε επίσης έναν σημαντικό αξιωματούχο τον Αύγουστο για παραβίαση των κυβερνητικών κανονισμών που περιορίζουν τη μεταφορά εμπορευμάτων από το εξωτερικό. Τα άτομα που εκτελέστηκαν, δεν έχουν ταυτοποιηθεί.


Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1141396/frikaleotita-kim-giongk-oyn-me-ekteleseis-politon-prospathei-na-stamatisei-ton-koronoio
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here