Κάνουμε ανόρθωση γλουτών με τον πιο εύκολο τρόπο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

Κάνουμε ανόρθωση γλουτών με τον πιο εύκολο τρόπο


Είναι ένα από τα σημεία του σώματος που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες.
Στόχος είναι να αποφεύγουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού-γνωστή και ως κυτταρίτιδα-και φυσικά να πετύχουμε την τέλεια ανόρθωση. Περιποίηση, άσκηση αλλά και διατροφή είναι τα τρία στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο στόχο μας ανεξάρτητα από σωματότυπο και ηλικία.
Ξεκινάμε με το κεφάλαιο της περιποίησης που απαιτεί από εμάς επένδυσυ σε κατάλληλα προϊόντα.
Αυτό που ουσιαστικά ζητάμε από τα skincare προϊόντα είναι λεία, απαλή επιδερμίδα και καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Με άλλα λόγια δε θέλουμε η κυταρρίτιδα να είναι το βασικό χαρακτηριστικό στο συγκεκριμένο σημείο. Η διάσημη δερματολόγος, Debbie Thomas αναφέρει ότι η ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα δεν είναι πρόβλημα λίπους, αλλά ζήτημα ποιότητα δέρματος και οιπιο ευαίσθητες περιοχές που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο θέμα απαιτούν από εμάς καθημερινή περιποίηση, με σκοπό να διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος.

Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας είναι πλούσιες σε συστατικά που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος. Πρέπει λοιπόν σε καθημερινή βάση να εφαρμόζουμε κρέμες κατά της κυτταρίτιδας σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι οι γλουτοί.


Εξίσου σημαντική είναι η γυμναστική, η οποία πρέπει να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Ασκήσεις όπως squats και γέφυρες είναι ιδανικές, καθώς χαρίζουν αποτελεσματικό σφίξιμο στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός μας. Και όσο περισσότερο τους δουλεύουμε, τόσο μεγαλύτερο αποτέλεσμα θα έχουμε.

Τέλος μην ξεχνάμε τη διατροφή. Μικρά, υγιεινά, επαναλαμβανόμενα γεύματα ανά 3-4 ώρες μας βοηθάνε να μειώσουμε τη θέλησή μας για γλυκά, ενώ μας κρατάνε χορτάτους για όλο το 24ωρο.Συμβουλευτείτε ένα διατροφολόγο για να σας προτείνει την ιδανική διατροφή που ταριάζει στην καθημερινότητά σας αλλά και στις γεύσεις που προτιμάτε.

Και κάτι ακόμη…
Πάνω από όλα είναι θέμα υγείας και ύστερα θέμα αισθητικής, ο τρόπος ζωής μας να περιλαμβάνει άσκηση, ισορροπημένη διατροφή και περιποίηση του σώματός μας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες