Κακοκαιρία: «Πνίγεται» πάλι η Κρήτη – Λάσπη και καταστροφές στη Χερσόνησο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2020

Κακοκαιρία: «Πνίγεται» πάλι η Κρήτη – Λάσπη και καταστροφές στη Χερσόνησο


Κακοκαιρία: Το σκηνικό του Οκτώβρη επαναλαμβάνεται στον Δήμο Χερσονήσου καθώς έχουν πλημμυρίσει δρόμοι και παρασύρθηκαν αυτοκίνητα.
Μεγάλες ζημιές και καταστροφές έχουν υποστεί οι περισσότερες περιοχές του Δήμου Χερσονήσου. Πισκοπιανό, Ανάληψη, Σταλίδα και όχι μόνο, βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί από το βράδυ της Δευτέρας είχαν ως αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει ολόκληροι δρόμοι! H κατάσταση είναι δύσκολη και στην περιοχή των Γουβών όπου οι δρόμοι έχουν πλημμυρήσει από λάσπη και νερά με αποτέλεσμα να απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή από τους κατοίκους και τους οδηγούς ώστε να αποφεύγουν να βρίσκονται στον δρόμο αυτήν την ώρα.


flashnews.gr

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media από κατοίκους της περιοχής είναι ενδεικτικές της κατάστασης και αποτυπώνουν πλήρως το μέγεθος της καταστροφής.flashnews.gr

Tα χειμαρρώδη νερά έχουν παρασύρει ότι βρίσκουν στον δρόμο τους με αυτοκίνητα να έχουν θαφτεί κάτω από το νερό και την λάσπη ενώ η δημοτική αρχή ανακοίνωσε πως θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω των καιρικών συνθηκών.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες