Η… Οδύσσεια ενός ασθενοφόρου – Ξεκίνησε από το Βόλο και ξέμεινε χαλασμένο στην Αθήνα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2020

Η… Οδύσσεια ενός ασθενοφόρου – Ξεκίνησε από το Βόλο και ξέμεινε χαλασμένο στην Αθήνα


Eμεινε από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα, ενώ έκανε διακομιδή παιδιού. Άναψε ένδειξη για πρόβλημα στον κινητήρα.
Το παιδί που μετέφερε έφτασε στον προορισμό του με άλλο ασθενοφόρο, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στο συνεργείο του ΕΚΑΒ και το διμελές πλήρωμα θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Παναγιώτης Δαρειώτης στο lamiareport.gr, το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Νοσοκομείο Βόλου για να μεταφέρει στο Παίδων ένα παιδί για νοσηλεία και ενώ βρισκόταν μέσα στην Αθήνα, άναψε ένδειξη για πρόβλημα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να το ακινητοποιήσει επί τόπου.

Στο σημείο κλήθηκε και πήγε άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο, ενώ το ακινητοποιημένο ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο συνεργείο της υπηρεσίας στην Αθήνα.
“Το διμελές πλήρωμα του ΕΚΑΒ Βόλου, σήμερα θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα, αύριο το πρωί θα πάει στο συνεργείο και αν η βλάβη μπορεί να επισκευαστεί, το ασθενοφόρο θα μεταφερθεί ξανά στο Βόλο. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στην έδρα τους με το δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ”, τόνισε ο κ. Δαρειώτης.

Το ασθενοφόρο που υπέστη βλάβη ανήκει στα τέσσερα καινούργια οχήματα που είχαν παραδοθεί τους πρώτους μήνες του 2018, δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες