Αυτά είναι τα πιο περίεργα σεξουαλικά φετίχ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2020

Αυτά είναι τα πιο περίεργα σεξουαλικά φετίχ

Υπάρχουν μερικά επισήμως καταγεγραμμένα από την επιστήμη φετίχ, που ίσως φαντάζουν απίστευτα και «πολύ τρελά» για να είναι αληθινά. Κι όμως!


Κλιμακοφιλία

Η διέγερση προκαλείται με το πέσιμο από σκάλα.


Κοπρολαγνεία

Χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, όλοι καταλάβαμε. Να βλέπεις να τα κάνουν, να θες να τα κάνουν επάνω σου και, στην πιο ακραία εκδοχή, να τα γεύεσαι κιόλας.


Μυρμηγκοφιλία-Μελισσοφιλία

Διέγερση μέσω εντόμων. Σου αρέσει να σε περπατάνε, να σε τσιμπάνε, να σε γαργαλούν… Οι μελισσόφιλοι διεγείρονται με το άκουσμα του βοητού, την όψη ή και το τσίμπημα από μέλισσες και σφήκες.


Κατοπτρονοφιλία

Όταν σε φτιάχνουν οι καθρέφτες. Κοιτιέσαι και σε θέλεις πολύ! Ο Νάρκισσος ίσως είχε αυτό το φετίχ.


Αγαλματοφιλία

Συμβαίνει, όταν σου αρέσουν πολύ-πάρα πολύ- τα αγάλματα. Να τα θωπεύεις. Να θωπεύεσαι πάνω τους. Ένα συναφές με αυτό φετίχ συμβαίνει και με τις κούκλες βιτρίνας. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που παίρνουν ευχαρίστηση από την φαντασίωση του να μεταμορφωθούν στο άγαλμα του φετίχ τους!


Ψυχροφιλία

Να αγαπάς σε βαθμό διέγερσης το κρύο, αλλά εκτός από το να κρυώνεις εσύ,  να σου αρέσει να βλέπεις και άλλους να κρυώνουν.


Εφηβαιοφιλία

Να φτιάχνεσαι με τρίχες εφηβαίου! Ok!


Φαγοφιλία (πιο διαδεδομένο ως vorarephilia)

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά με πορνό βίντεο που δείχνουν γυναίκες animated κυρίως να καταβροχθίζουν ανθρώπους, ή πραγματικές, με χρήση ειδικών εφέ. Θα τα βρείτε και κάτω από την περιγραφή «giantess videos», γιατί πραγματικά οι γυναίκες εικονίζονται ως γιγαντίνες. Να θες, λοιπόν, να γίνεσαι ολόκληρος μια μπουκιά για χάρη μιας πεινασμένης γυναίκας τεραστίων διαστάσεων… Αντιστρόφως, φτιάχνεσαι στην ιδέα ότι τρως εσύ τα μέλη του σώματος κάποιου ανθρώπου που ποθείς.



Actirasty (Ακτιραστρία, αλλά είναι γλωσσοδέτης)

Οι άνθρωποι που το έχουν  διεγείρονται σεξουαλικά ή έχουν συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις με τις ακτίνες του ηλίου. Υπάρχει και αντίστροφο φετίχ-αλίμονο!- που λέγεται ομιχλοφιλία! Ναι, για ανρώπους που την βρίσκουν με την ομίχλη και τον μουντό καιρό…


Στυγιοφιλία

Διέγερση με την σκέψη φωτιάς και Κόλασης. Σκέτη αμαρτία!


Ζωοφιλία

Αλλά όχι η αθώα, η άλλη. Γι’ αυτό και το ορθό είναι «φιλόζωος». Το ανάποδο σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό…






Πηγή: https://www.in.gr/2020/11/24/life/erotiki-zoi/ayta-einai-ta-pio-perierga-seksoualika-fetix/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες