Ο καιρός σήμερα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2020

Ο καιρός σήμερα

ΤηνΣήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στην κεντρική, ανατολική και νότια χώρα, στη Θράκη και στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν εκ νέου στην Κρήτη και πιθανόν τοπικά στα Δωδεκάνησα.. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί σε περιοχές της Μακεδονίας.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 17, στην Ήπειρο από 2 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 21, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 20 βαθμούς, ωστόσο στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στα βορειοανατολικά και νοτιοδυτικά πελάγη 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.


Ο καιρός στην Αττική


Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στις ανατολικές ακτές και στο Νότιο Ευβοϊκό 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.


Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 5-6 βαθμούς χαμηλότερες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες