Θεσσαλονίκη: Δωρεάν φαγητό προσφέρει αλυσίδα εστιατορίων που μπαίνει σε αναστολή - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2020

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν φαγητό προσφέρει αλυσίδα εστιατορίων που μπαίνει σε αναστολή


Αναστέλλει την λειτουργία σε τέσσερα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και σε ένα στην Βέροια αλυσίδα εστιατορίων με μαγειρευτά φαγητά και αποχαιρετά τους πελάτες της μοιράζοντας περισσότερες από 5000 μερίδες φαγητού δωρεάν την Πέμπτη 12/11/2020 από τις 12 το μεσημέρι.
Ο λόγος για «Το ταψί της μαμάς» που φέρνει στο τραπέζι μας ελληνικά, παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά στο ταψί και σούπες. Η επιχείρηση άρχισε την λειτουργία της τα 2016 από ένα κατάστημα στον Εύοσμο. Έπειτα έφτιαξε καταστήματα σε Καλαμαριά, Νεάπολη, Κ. Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, και το τελευταίο που άνοιξε ήταν στην Βέροια. «Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση», όπως εξήγησε στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Ευριπίδης Τζινόπουλος.

«Ξεκίνησε από τον κ. Δημήτρη Κετογλίδη, την σύζυγό του και τις δύο κόρες του Σοφία και Γεωργία. Σήμερα απασχολεί 100 εργαζομένους. Με την κρίση από την πανδημία η επιχείρηση είδε πτώση στον τζίρο της περισσότερη από 50%. Με το δεύτερο κλείσιμο των καταστημάτων της εστίασης λειτουργούσε πλέον μόνο με take away και delivery. Ωστόσο με τις παρούσες συνθήκες δεν είναι βιώσιμη η κατάσταση και έτσι λήφθηκε η απόφαση να γίνει αναστολή της λειτουργίας της για οικονομικούς λόγους. Στο πλαίσιο αυτό κλείνει με μια προσφορά στο κοινό: την Πέμπτη όλοι οι μάγειρες θα μαγειρεύουν συνέχεια φαγητά τα οποία θα μοιραστούν σε όσους βρεθούν σε ένα από τα πέντε καταστήματα δωρεάν. Εννοείται πως θα τηρηθούν οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας», δήλωσε ο κ. Τζινόπουλος. «Θέλουμε να ανοίξουμε ξανά το κατάστημα όμως με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα και τα σενάρια που κυκλοφορούν για άνοιγμα μαγαζιών για λίγες μέρες και έπειτα ξανά Lockdown αντιλαμβάνεστε πως είναι δύσκολο να επιβιώσει έτσι μια επιχείρηση», συμπλήρωσε.


πηγή: typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες