Μια γυναίκα εξομολογείται: “Η ιστορία μου ως συνοδός πολυτελείας” - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2020

Μια γυναίκα εξομολογείται: “Η ιστορία μου ως συνοδός πολυτελείας”


Με αφοπλιστική ειλικρίνεια πρώην συνοδός, «ανοίγει» την καρδιά της και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της ως «συνοδός πολυτελείας». Πώς αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο; Η ιστορία της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
Διαβάστε την εξομολόγησή της και μοιραστείτε μαζί της, τις σκέψεις σας!
Η «πρώτη μου φορά» ήταν γύρω στα 18 και προέκυψε από μία μεγάλη σχέση και όπου στη συνέχεια ήρθε ένας απολαυστικός χωρισμός.

Μετά ακολούθησε μία περίοδος με «random» σ…ξ. Ναι, το γεγονός ότι στα καπάκια του χωρισμού μου έφυγα Γαλλία για Erasmus διευκόλυνε αρκετά τη φάση.
Πρώτη φορά «ολοκλήρωσα» σαν γυναίκα μόνη μου, με τη βοήθεια ενός «βοηθήματος» που μου είχε δωρίσει ένας Ισπανός φίλος, στα γενέθλια μου. Από εκείνη τη μέρα, σχεδόν σε καθημερινή βάση, χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη συσκευή και έβρισκα τρόπους να «ικανοποιώ» τον εαυτό μου μόνη μου!

Το απωθημένο μου ήταν να βρω έναν άντρα που θα καταφέρει να κάνει το ίδιο. Αυτή η σκέψη με στοίχειωνε. Το σχέδιο ήταν να βρω άντρες με όσο το δυνατόν περισσότερες ερ….τικές εμπειρίες και βασίζονταν στη λογική του «όσο μεγαλύτερη εμπειρία έχει ο ερ….τικός παρτενέρ μου, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να με κάνει να «τελειώσω».

Έψαξα και βρήκα μία ιστοσελίδα γνωριμιών στο ίντερνετ η οποία ήμουν σίγουρη ότι θα με βοηθούσε να βρω το είδος των αντρών που έψαχνα: μεγάλοι σε ηλικία και με πολύ εμπειρία.
Η γκάμα ήταν μεγάλη. Στην αρχή έπεφτα πάνω σε περίεργους και σ…ξουαλικά διαταραγμένους. Ωστόσο, από τη στιγμή που άρχισα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο και να εξοικειώνομαι με τη φάση, το πράγμα άρχισε να πηγαίνει καλύτερα. Υπήρχαν όλων των ειδών άντρες: παντρεμένοι, χωρισμένοι, ελεύθεροι, πρόστυχοι, ντροπαλοί, άντρες που έψαχναν για παρέα, άλλοι που έψαχναν για σ…ξ, και άλλη που έψαχναν για περιστασιακές ερ…τικές συνευρέσεις τα… Σαββατοκύριακα.

Όλοι τους όμως είχαν κοινό το πόσο απολάμβανα την αλληλεπίδραση μαζί στους. Ερ….τεύτηκα τον τρόπο που με ακουμπούσαν αλλά χωρίς τα χέρια τους και που με άφηναν χωρίς ανάσα αλλά με πολύ ζωντάνια και… αναστάτωση.

Μου άρεσε να τους προσελκύω, να τους προσεγγίζω, να φλερτάρω μαζί τους και να ζω ξανά και ξανά από την αρχή όλο αυτό το παιχνίδι του φλερτ. Μου άρεσε να καλύπτω τις προτιμήσεις των αντρών που γνώριζα μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Συνειδητοποίησα ότι με τον καιρό άρχισα να γίνομαι καλή στο να τους «διαβάζω» και στο να καταλαβαίνω ποιες είναι οι πραγματικές επιθυμίες τους.

Η φάση δεν ήταν μονάχα το σ….ξ μαζί τους έτσι ακριβώς όπως τους άρεσε, αλλά περιλάμβανε επίσης και τα εξής: κολακεία, προσποίηση ενδιαφέροντος, επικύρωση, συνομιλία, συναισθηματική στήριξη και κάποιες φορές ακόμα και συναισθηματική κακοποίηση.

Για αντάλλαγμα, μου έκαναν ακριβά δώρα, μου πλήρωναν δείπνα, ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια. Οι άντρες που γνώριζα νόμιζαν πως ήμουν μαζί τους ο εαυτός μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό δεν ισχύει. Ήθελαν να είμαι αυτή που ήθελαν εκείνοι να είμαι. Ήθελαν κάποια άλλη. Δεν ήθελαν να είμαι ο εαυτός μου.

Όλο αυτό κράτησε περίπου ένα χρόνο. Δεν είμαι σίγουρη γιατί το σταμάτησα.
Ίσως απλά βαρέθηκα…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες