«Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου» - Τι απαντά ο υπάλληλος που μίλησε με τον πατέρα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2020

«Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου» - Τι απαντά ο υπάλληλος που μίλησε με τον πατέρα


Ιδιωτικός υπάλληλος, που έχει ως αντικείμενο τη διακοπή και την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, πήγε να κόψει το ρεύμα σε σπίτι στην περιοχή για χρέος. Οι συγκλονιστικές κουβέντες του πατέρα.
Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει αρκετούς συμπολίτες μας σε αδιέξοδο οικονομικά. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και μία οικογένεια από τη Ροδόπη.

Ειδικότερα, ένας ιδιωτικός υπάλληλος, που έχει ως αντικείμενο τη διακοπή και την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, πήγε να κόψει το ρεύμα σε σπίτι στην περιοχή για χρέος. Σύμφωνα με τον ίδιο, και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αποκοπής, ο πατέρας βγήκε από το σπίτι και ζήτησε παράταση μιας ώρας, γιατί έκανε μάθημα το παιδί του με τηλεκπαίδευση.
Μιλώντας στο Mega, ο υπάλληλος σημειώνει: «πήγα να εκτελέσω την εντολή και ο άνθρωπος ήταν τόσο αξιοπρεπής που δεν παρακάλεσε, δεν απείλησε, απλώς ζήτησε πίστωση χρόνου. ‘Έλα σε μια ώρα και κόψτο’, αυτό μου έκανε εντύπωση. ‘Το παιδί μου κάνει μάθημα, μην του διακόψουμε το μάθημα, μην πάρει την απουσία’. Ήταν εντελώς ανθρώπινο αυτό».

Υπενθυμίζεται πως την αποκάλυψη έκανε μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση ο ιδιωτικός υπάλληλος Ευθύμης Παιδαράκης, που εργάζεται στο αντικείμενο «αποκοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος», σύμφωνα με το inkomotini.news.

Η ανάρτηση:

«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: 'Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα Μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…'. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας χτυπήσει αλύπητα!».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τη συνδρομή συνανθρώπων συγκεντρώθηκε το αναγκαίο ποσό και αποφεύχθηκε - για την ώρα – η αποκοπή του ρεύματος.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες