Τα κατοικίδια που κερδίζουν τεράστια χρηματικά ποσά από…το Instagram! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2020

Τα κατοικίδια που κερδίζουν τεράστια χρηματικά ποσά από…το Instagram!


Όσοι από εσάς διαθέτετε λογαριασμό στο Instagram, σίγουρα έχετε πέσει πάνω σε κάποιο βίντεο ή μια φωτογραφία με ένα κατοικίδιο και γελάσατε με την ψυχή σας. Αυτό όμως που πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε, είναι ότι πίσω από αυτά τα κατοικίδια υπάρχει μια βιομηχανία 75 δις δολαρίων, και οι ιδιοκτήτες τους κερδίζουν τεράστια χρηματικά ποσά, ξεπερνώντας σε έσοδα πολλούς διάσημους influencers.

Πίσω από την χαριτωμένη φωτογραφία ενός κατοικιδίου που βλέπετε στο Instagram, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ειδικεύεται στα social media και σχεδιάζει προσεκτικά την κάθε ανάρτηση. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Standard UK, τα κατοικίδια αυτά μπορεί να κερδίσουν μέχρι και 32.000 δολάρια για μια φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω μερικά κατοικίδια που κερδίζουν τεράστια χρηματικά ποσά μέω του Instagram!
Grumpy Cat

Η συγκεκριμένη γάτα είναι ένα από τα πρώτα κατοικίδια που εμφανίστηκε στο Instagram και κέρδιζε τεράστια χρηματικά ποσά. Η ιδιοκτήτρια της δημιούργησε μια επιχείρηση αξίας 100 εκατ. δολαρίων το 2014, πουλώντας προϊόντα που είχαν την φωτογραφία της. Εξακολουθεί να κερδίζει χρήματα ακόμα και σήμερα, αν και η γάτα της πέθανε πέρυσι.
Bertram The Pomeranian

Ο Bertram The Pomeranian γεννήθηκε όταν υπήρχαν ήδη τα pet influencers, ωστόσο κατάφερε να γίνει σύντομα γνωστός από μια ανάρτηση του ιδιοκτήτη του, και έχει συναψει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.
Jiffpom

Ο Jiffpom είναι το πιο δημοφιλές κατοικίδιο στο Instagram, καθώς διαθέτει πάνω από 10 εκατ. ακόλουθους και σύμφωνα με την Standard το ποσό που χρεώνουν οι ιδιοκτήτες του είναι εξίσου εντυπωσιακό, καθώς ζητούν 32.000 δολάρια. Αυτό το ποσό βέβαια δεν τρομάζει πολλές εταιρείες, με αποτέλεσμα ο Jiffpom να εχει κλείσει συμφωνίες με το TikTok, το Target και το Nature’s Recipe.
Nala

Η Nala είναι ίσως η πιο διάσημη γάτα στο Instagram, καθώς διαθέτει 4,3 εκατ. ακόλουθους και έχει γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες ως “Η γάτα με τους περισσότερους ακόλουθους Instagram”. Σύμφωνα με την Standard κερδίζει 12.851 δολάρια ανά δημοσίευση, και είναι πιθανώς η γάτα με τα μεγαλύτερα έσοδα στα social media.
Doug The Pug

Ο Doug The Pug έχει σχεδόν 4 εκατ. οπαδούς στο Instagram και χρεώνει 12.851 δολάρια ανά δημοσίευση. Είναι ένα από τα πιο διάσημα σκυλιά στον κόσμο και η φήμη του ώθησε την ιδιοκτήτρια του να γίνει συγγραφέας, η οποία κυκλοφόρησε το βιβλίο “Doug the Pug: The King of Pop Culture” που έγινε best-seller.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες