Παγώνη : Ανησυχώ για τα σούπερ μάρκετ - Δεν τηρούνται τα μέτρα στα ταμεία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2020

Παγώνη : Ανησυχώ για τα σούπερ μάρκετ - Δεν τηρούνται τα μέτρα στα ταμεία

Με αφορμή την αναστάτωση που προκάλεσε η βρετανική έρευνα σχετικά με την μετάδοση του ιού στα σούπερ μάρκετ η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας ανέφερε την έντονη ανησυχία της σχετικά με τους πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις στα ταμεία.


Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν τηρούν τα μέτρα στα ταμεία των σούπερ μάρκετ, αυτό είναι κάτι το οποίο μας ανησυχεί πολύ. Στην ουρά είναι ο ένας πάνω στον άλλον, αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα μεγάλη εστία μόλυνσης για την διασπορά του ιού».




Επιπλέον η κυρία Παγώνη αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας πως: «Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω, πως για να πέσει ο αριθμός των κρουσμάτων, πρέπει να παρθούν αυστηρότερα μέτρα. Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα. Δεν υπάρχει τήρηση των μέτρων από όλους».


Τέλος, σχετικά με την Αττική εκτιμάει πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο εάν ο αριθμός των κρουσμάτων παραμείνει υψηλός, αναφέρει πως: «Θα βρεθεί και η Αθήνα στην ίδια κλίμακα με την Θεσσαλονίκη εάν δεν σταθεροποιηθούν τα κρούσματα» τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Παγώνη.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1138992/koronoios-pagoni-sto-newsbomb-gr-anisyxo-gia-ta-soyper-market-den-tiroyntai-ta-metra-sta-tameia
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες