Λακωνία: Χασισοφυτεία με 15 κιλά κάνναβης και όπλα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2020

Λακωνία: Χασισοφυτεία με 15 κιλά κάνναβης και όπλα

Με παράλληλες επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας της Ασφάλειας Σπάρτης με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και των τμημάτων Ευρώτα και Γυθείου σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ευρώτα και Ανατολικής Μάνης, εξαρθρώθηκε μια εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.


Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 40, 45 και 66 χρόνων και σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν συνολικά 53 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσαν, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 14 κιλών και 524,5 γραμμαρίων που δεν είχαν προλάβει να διαθέσουν προς πώληση, 356 σπόροι κάνναβης που προορίζονταν για φύτεμα και δυο ζυγαριές ακριβείας.


Εκτός αυτών, κατασχέθηκαν δυο πιστόλια πυο εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα στιλέτο με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, 52 φυσίγγια και 9.615 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις κάνναβης. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης σε βαθμό κακουργήματος, καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και, κατά περίπτωση, για παράβαση των νόμων για τα όπλα και τα είδη πυροτεχνίας, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.






Πηγή: protothema
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες