Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε 7 φορές από τον πατέρα του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2020

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε 7 φορές από τον πατέρα του


Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή ο 26χρονος άνδρας, τον οποίο μαχαίρωσε ο ίδιος του ο πατέρας, ανήμερα των Χριστουγέννων στην περιοχή της Θερίσσου.


Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο 26χρονος, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από την πρώτη στιγμή σοβαρή, καθώς είχε δεχτεί 6 με 7 μαχαιριές και είχε χάσει αρκετό αίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 26χρονος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στις 05.00 το πρωί της Κυριακής.
Το χρονικό

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στη συνοικία Θέρισσος του Ηρακλείου, όταν πατέρας μαχαίρωσε το γιό του με τη βοήθεια του άλλου γιού της οικογένειας.

Αργά το απόγευμα η γειτονιά στην οδό Ριζηνίας ξεσηκώθηκε από τον καυγά και το μαχαίρωμα του 30χρονου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 55ρονου πατέρα και του 26χρονου αδελφού, φερόμενων ως δραστών της επίθεσης και του τραυματισμού του 30χρονου, όλοι τους Αλβανικής υπηκοότητας.
Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:

«Συνελήφθησαν μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπού.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου οι δύο αλλοδαποί με την χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ένας εκ των δύο αλλοδαπών έκανε χρήση και αιχμηρού αντικειμένου.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες