Φρίκη στο Λος Άντζελες: 2 παιδιά βρέθηκαν αποκεφαλισμένα- Συνελήφθη ο πατέρας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2020

Φρίκη στο Λος Άντζελες: 2 παιδιά βρέθηκαν αποκεφαλισμένα- Συνελήφθη ο πατέρας


Η πυροσβεστική κλήθηκε να πάει σε σπίτι για πιθανή διαρροή αερίου αλλά εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο έγκλημα.
Ένα αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (04/12) στο Λος Άντζελες, με δύο παιδιά να βρίσκονται αποκεφαλισμένα στο σπίτι τους. Όπως ανέφεραν οι αρχές, συνελήφθη ο πατέρας τους ως βασικός ύποπτος για τη φρικτή δολοφονία τους.


Η πυροσβεστική της περιοχής κλήθηκε να μεταβεί σε ένα σπίτι νωρίς το πρωί για πιθανή διαρροή φυσικού αερίου. Εκεί βρήκαν τα ακέφαλα πτώματα ενός 12χρονου αγοριού και ενός 13χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα τους, ο οποίος κρατείται με εγγύηση 2 εκατ. δολάρια.
Ο φερόμενος ως δράστης περιγράφεται ως "ώριμος" personal trainer, o οποίος έκανε μαθήματα στους πελάτες του από το σπίτι λόγω της πανδημίας κορονοϊού.
Μία από τους πελάτες του, δήλωσε ότι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν δεν της έστειλε σύνδεσμο του Zoom για ένα προγραμματισμένο μάθημα. "Ήξερα ότι δεν ήταν εκτός πόλης. Δεν είχαν χρήματα για να ταξιδέψουν" τόνισε η γυναίκα.

Ο δήμαρχος της περιοχής εξέφρασε την άποψη ότι η οικονομία, το κλείσιμο των σχολείων και ο εγκλεισμός στο σπίτι μπορεί να έχουν δημιουργήσει ένα αγχωτικό περιβάλλον για τις οικογένειες.

"Ο κοινωνικός ιστός της χώρας και του κόσμου έχει κοπεί και αρχίζουμε να βλέπουμε τα επακόλουθα", δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε "Αυτό που βλέπω είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται απελπισμένοι και αυτό μπορεί να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα".

Ανθή Κουτσουμπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες