Γαλλία: 3 Αστυνομικοί Νεκροί σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2020

Γαλλία: 3 Αστυνομικοί Νεκροί σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Τρεις Γάλλοι χωροφύλακες σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά κοντά στο Saint-Just (Puy-de-Dôme), στο κεντρικό τμήμα της Γαλλίας το βράδυ της Τρίτης, όταν προσπάθησαν να βοηθήσουν μια γυναίκα την οποία ο σύζυγος της την απειλούσε.


Η αστυνομία της περιοχής δέχθηκε κλήση για περισταστικό ενδοοικογενειακής βίας το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο άντρας φέρεται να κρατούσε όμηρο τη γυναίκα του και η αστυνομία έσπευσε στο σημείο. Στην προσπάθεια τους να διασώσουν τη γυναίκα, η οποία είχε βρει καταφύγιο στην οροφή κατοικίας, έγιναν στόχος του 48χρονου. Ένας υπέκυψε στα τραύματά του, ο δεύτερος, με τραύμα στο πόδι, διακομίστηκε σε νοσοκομείο από πυροσβέστες. Ο δράστης αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι, αλλόφρων, άνοιξε ξανά πυρ εναντίον στελεχών της χωροφυλακής που βρίσκονταν γύρω από το οίκημα, τραυματίζοντας θανάσιμα άλλα δύο στελέχη, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο από πληροφορίες της εισαγγελίας της περιφέρειας Κλερμόν-Φεράν, η οποία διευκρίνισε ότι η γυναίκα διασώθηκε και είναι ασφαλής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου, «τουλάχιστον 7 μέλη της GIGN (σ.σ. μονάδα των ειδικών δυνάμεων της γαλλικής χωροφυλακής) βρίσκονται επιτόπου. Λαμβάνονται οι μεγαλύτερες δυνατές προφυλάξεις δοθέντος του πόσο επικίνδυνος είναι ο άνθρωπος αυτός», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στην έρευνα.


Ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία και διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, ενώ δεν θεωρείται το περιστατικό τρομοκρατική ενέργεια.






Πηγή: ert
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες