Πλήρωσε 75 φορές την κλήση λόγω χειρονομίας - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2020

Πλήρωσε 75 φορές την κλήση λόγω χειρονομίας

Οδηγός στη Γερμανία που πιάστηκε από κάμερα ταχύτητας, πλήρωσε 75 φορές παραπάνω το πρόστιμο λόγω της άσεμνης χειρονομίας που έκανε στο φωτογραφικό ραντάρ.


Το συμβάν έγινε στην Autobahn με πρωταγωνιστή έναν οδηγό μιας BMW X5 2ης γενιάς, ο οποίος «πιάστηκε» από κάμερα να κινείται με ταχύτητα υψηλότερη κατά 11 km/h συγκριτικά με το όριο των 70 km/h.


Ωστόσο, στον 26άχρονο οδηγό της X5 μάλλον δεν του καλοάρεσε που η κάμερα τον «έπιασε», αφού όπως βλέπετε και εσείς στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, έσπευσε να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το σηκωμένο μεσαίο δάχτυλο προς το φακό.


Όμως, αυτή του τη χειρονομία έμελλε να την πληρώσει πολύ ακριβά μιας και η τοπική αστυνομία της περιοχής Oberfranken τον οδήγησε στο δικαστήριο με την κατηγορία της ασέβειας προς τις αρχές, το οποίο του επιδίκασε να πληρώσει το πρόστιμο των 20 ευρώ, 75 φορές περισσότερο.


Το τελικό πρόστιμο ήταν 1.500 ευρώ και μετά από αυτό μάλλον την επόμενη φορά που θα θελήσει να κάνει μια τέτοια χειρονομία, ο οδηγός θα τη σκεφτεί διπλά και τριπλά.


Πηγή: newsauto
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here