Επεσε από γκρεμό 80 μέτρων για μια φωτογραφία! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2020

Επεσε από γκρεμό 80 μέτρων για μια φωτογραφία!


Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τον τρόπο με τον οποίο
Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 38 χρονών στην Αυστραλία όταν στην προσπάθειά της για μια φωτογραφία έπεσε από γκρεμό 80 μέτρων!
Το περιστατικό συνέβη στην Boroka Lookout, στο Εθνικό Πάρκο της Βικτόρια στην Αυστραλία, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα ήταν τουρίστρια από την Μελβούρνη.



Το μέρος όπου έπεσε η γυναίκα στο γκρεμό.

Η 38χρονη βρισκόταν εκεί με την οικογένειά της, όταν τους ζήτησε να την τραβήξουν μια φωτογραφία. Όμως στην προσπάθειά της για μια τέλεια φωτογραφία, έφτασε στην άκρη των κάγκελων με αποτέλεσμα να πέσει και να σκοτωθεί ακαριαία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το πώς έγινε το δυστύχημα ωστόσο έχει αποκλειστεί εξ αρχής οποιαδήποτε υπόνοια εγκληματικής ενέργειας.

«Υπάρχει πάντα πλάνο για τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να στείλουμε μια ομάδα διάσωσης, όμως μας ειδοποίησαν άμεσα ότι η γυναίκα κατέληξε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα διάσωσης της πολιτείας.

Να σημειωθεί πως η σορός της γυναίκας βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή και θα διεξαχθεί επιχείρηση ώστε να παραδοθεί στους οικείους της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες