Τίποτα δεν σταματά τις εισπρακτικές εταιρείες – Καταγγελία για καρδιακό επεισόδιο μετά από πιέσεις - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2020

Τίποτα δεν σταματά τις εισπρακτικές εταιρείες – Καταγγελία για καρδιακό επεισόδιο μετά από πιέσεις

 


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών, Ευάγγελος Κρητικός κατήγγειλε περιστατικό, κατά το οποίο κινδύνεψε η ζωή μιας ηλικιωμένης γυναίκας, έπειτα από απειλές που δέχτηκε από εισπρακτική εταιρεία για το δάνειο του γιού της τονίζοντας πως οι εισπρακτικές εταιρείες βρίσκονται πλέον εκτός ελέγχου έχουν εν μέσω, μάλιστα, των δύσκολων συγκυριών της πανδημίας.


Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο ύστερα από απειλές εισπρακτικής εταιρείας πως θα προβούν σε κατάσχεση του σπιτιού του γιου της χωρίς, ωστόσο, να έχει καμία σχέση με το δάνειο του γιού της, αφού δεν ήταν ούτε εγγυήτρια ούτε συνδικαιούχος.

Ενυπόγραφη καταγγελία για το περιστατικό έχει κατατεθεί ήδη από τη Συνομοσπονδία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, καθώς και τον Συνήγορο του Καταναλωτή προκειμένου να καταγραφεί το περιστατικό και να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για την προστασία των οφειλετών.


Όπως επεσήμανε ο κ. Κρητικός, μάλιστα, οι εισπρακτικές εταιρείες ασκούν πρωτοφανείς πιέσεις απειλώντας ακόμα και δανειολήπτες, οι οποίοι υπάγονται στο Νόμο Κατσέλη και ως εκ τούτου, προστατεύονται με δικαστική απόφαση.

aftodioikisi.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here