Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ των Κυθήρων για το εμβόλιο του κορονοϊού (ΒΙΝΤΕΟ) - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2020

Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ των Κυθήρων για το εμβόλιο του κορονοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Προϊόν εκτρώσεων, δηλαδή κάτι από νεκρό έμβρυο περιέχει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ. Ο σεβασμιότατος προχώρησε στην παραπάνω παραπλανητική δήλωση κατά τον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων. Η εμπρηστική τοποθέτηση του Μητροπολίτη ήρθε να προστεθεί σε άλλη μια σειρά εμπρηστικών δηλώσεων που έχει πραγματοποιήσει με την τελευταία του να έρχεται προ ημερών ότι μέσα στις γιορτές «θα λειτουργήσουμε τους ναούς, ας έρθουν να μας πιάσουν, το είπαμε αυτό. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το ποίμνιό μας, δεν μπορούμε να πούμε «θα έρθουν κάποιοι και κάποιοι θα μείνουν έξω».


«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων.
Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».


Πηγή: https://www.ethnos.gr/ellada/139596_mitropolitis-kythiron-serafeim-embolio-einai-proion-nekron-embryon
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here