Ξέφρενα πάρτι σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο παρά τα μέτρα – Συλλήψεις και πρόστιμα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2020

Ξέφρενα πάρτι σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο παρά τα μέτρα – Συλλήψεις και πρόστιμα


Μπορεί ο κορονοϊός να “θερίζει” και τα περιοριστικά μέτρα να είναι αυστηρά, ωστόσο κάποιοι δε φαίνεται να συμμορφώνονται.
Τόσο στην Θεσσαλονίκη ώστο και στην Κρήτη, η αστυνομία κλήθηκε να διαλύσει πάρτι που έκαναν ανεγκέφαλοι.
Συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης, γινόταν πάρτι με 11 άτομα σε σπίτι 27χρονης στην Καμάρα, αψηφώντας τα μέτρα.
Σύμφωνα με το voria.gr, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν την 27χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος και της επέβαλαν τσουχτερό πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα και στους υπόλοιπους 10 παρευρισκόμενους. Έκαστος θα πρέπει, πλέον, να πληρώσει 300 ευρώ.
Ξέφρενο πάρτι και στο Ηράκλειο
Ίδια εικόνα και στο Ηράκλειο. Ανήμερα Χριστουγέννων και μία οικογένεια αποφάσισε να κάνει πάρτι ξεσηκώνοντας τη γειτονιά στο… πόδι.
Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί η αστυνομία η οποία βεβαίωσε στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ!
Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν χθες σε 2.121 ελέγχους από τους οποίους προέκυψαν συνολικά 77 πρόστιμα για μάσκες και μετακίνηση.
Πιο αναλυτικά, για μάσκα «κόπηκαν» 16 πρόστιμα σε όλη την Κρήτη από τα οποία 7 σε Χανιά, 7 σε Ηράκλειο και 2 σε Ρέθυμνο. Την ίδια ώρα, για μετακίνηση βεβαιώθηκαν 61 πρόστιμα σε όλη την Κρήτη και συγκεκριμένα 22 στο Ηράκλειο, 21 στα Χανιά, 11 στο Λασίθι, 4 στον ΒΟΑΚ και 3 στο Ρέθυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες