Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2020

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού


Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.
Με εντολή της διευθύνουσας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά διενεργείται επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό.
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι προϊόν εκτρώσεων. Ο σεβασμιότατος προχώρησε στην παραπάνω δήλωση κατά τον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων.
Τι είπε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ:


«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων.

Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

Παρακολουθήστε τι είπε στο παρακάτω βίντεο από το 1:30:24.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here