Γυναίκα κατηγορεί ιερέα ότι έβλεπε gay πορνό μέσα στο ναό και τον έπιασε στα πράσα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2020

Γυναίκα κατηγορεί ιερέα ότι έβλεπε gay πορνό μέσα στο ναό και τον έπιασε στα πράσα


Η Άσλει Γκονζάλες 22 ετών μόλις είχε πιάσει δουλειά σε μια εταιρία σεκιούριτι. Όταν έκανε τη βραδινή βάρδια στα καθήκοντα της ήταν να περνάει και να ελέγχει και τον ναό του Αγίου Μιχαήλ στο κέντρο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.
Η ίδια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένα βράδι που έκανε τη βάρδια της στο ναό ο ιερέας Τζορτζ Ράτλερ είχε κλειστεί στο γραφείο του, έβλεπε gay πορνό σε ένα κομπιούτερ και όταν την κατάλαβε ότι τον κοίταζε έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι και χαιδευόταν. Η Άσλει λέει ότι με το κινητό της τον τράβηξε βίντεο.
Στη συνέχεια – σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η Άσλει- ο ιερέας σηκώθηκε την πλησίασε και άρχισε να τη θωπεύει σεξουαλικά. Εκείνη αγωνίστηκε πολύ για να ξεφύγει από τη σεξουαλική αυτή επίθεση του πάστορα.
«Με κοίταξε χαμογελώντας, απέστρεψε το βλέμμα και μετά έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και άρχισε να χαϊδεύεται. Μετά από λίγο όρμηξε κατά πάνω μου και άρχισε να με θωπεύει σεξουαλικά, επιθετικά, ενώ εγώ προσπαθούσα να τον απωθήσω», είπε η 22χρονη γυναίκα.
Από την πλευρά του ο ιερέας αρνείται κάθε τέτοια κατηγορία – αφού το σούσουρο που είχε σηκωθεί στην ενορία του ήταν μεγάλο- και έγραψε μάλιστα και ένα απολογητικό γράμμα προς τους πιστούς της περιοχής του.
Το γράμμα εξασφάλισε η εφημερίδα θρησκευτικής θεματολογίας National Catholic Reporter και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αρνούμαι κατηγορηματικά αυτον τον ασυνάρτητο ισχυρισμό, που βλάπτει τη φήμη μου και έρχεται σε αντίθεση με την διαγωγή που έχω επιδείξει τα 50 χρόνια που είμαι ιερέας, χωρίς να έχει βρεθεί ποτέ κανείς να με ψέξει για απρεπή συμπεριφορά»

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες