Χαμός με Έλληνα Δήμαρχο που αποκαλεί τα ΑΜΕΑ “σακατεμένους” (video) - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2020

Χαμός με Έλληνα Δήμαρχο που αποκαλεί τα ΑΜΕΑ “σακατεμένους” (video)


Σάλος έχει ξεσπάσει από τους χαρακτηρισμούς, όπως “άσχετοι” και “σακατεμένοι” του Δημάρχου Ζακύνθου, για τους ανέργους, τις ευπαθείς ομάδες και τα ΑμεΑ…
Αυτά τα είπε σε τηλεδιάσκεψη της ΔΕΥΑΖ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης), όταν του πρότειναν να προσλάβει 2 άτομα από αυτές τις ομάδες ανθρώπων στην επιχείρηση, μέσω ΟΑΕΔ και με κόστος ελάχιστο, αφού επιδοτούνται μέχρι και με 90%.
Σύμφωνα με το zantereport, χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί, ο κ. Αρετάκης εκνευρίστηκε, χρησιμοποιώντας άθλιους χαρακτηρισμούς για ανθρώπους που το μόνο που ζητούν – και το δικαιούνται – είναι να δουλέψουν:
“Αυτό το μπάχαλο της επιχείρησης θέλεις εσύ έτσι; Να πάρουμε επιδοτούμενους, να πάρουμε ανθρώπους άσχετους, να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και περιμένεις να πάμε μπροστά. Με επιδοτούμενους και με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους, θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Δεν αφήνεις τη φιλοσοφία;”

Και το βίντεο:


Η δημοτική παράταξη “ΑΝΑΔΡΑΣΗ” με επιστολή της προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας, στον βουλευτή Ζακύνθου, στην Περιφερειάρχη και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης, καταγγέλλει τον Δήμαρχο για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των ηθικών Νόμων που διέπουν τον πολιτισμένο κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, η καταγγελία και το επίμαχο υλικό, βρίσκονται ήδη στα δύο υπουργεία.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here