15χρονος στραγγάλισε τη μητέρα του επειδή του φώναξε για τους βαθμούς του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2021

15χρονος στραγγάλισε τη μητέρα του επειδή του φώναξε για τους βαθμούς του

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μια 45χρονης από τον ίδιο της το γιο, καθώς μετά από έναν καυγά για τους σχολικούς βαθμούς, ο 15χρονος δεν δίστασε να την στραγγαλίσει!


Ο Gregory Ramos είχε επιστρέψει στο σπίτι του με τους σχολικούς βαθμούς, οι οποίοι δεν ήταν καθόλου καλοί. Η μητέρα του, Gail Gleavenger, άρχισε να του φωνάζει και κάπου εκεί ξεκίνησε ένας καυγάς που κατέληξε σε τραγωδία.


Ο Gregory δεν δίστασε να στραγγαλίσει την ίδια του την μητέρα, με την ομολογία του να σοκάρει τους αστυνομικούς καθώς επί μισή ώρα της έσφιγγε το λαιμό, μέχρι που πέθανε.


Τότε ο 15χρονος έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο. Έσυρε το πτώμα της μητέρας του μέχρι ένα οικοδομικό καροτσάκι που είχαν στην αποθήκη και στη συνέχεια φόρτωσε τη σωρό πάνω σε ένα φορτηγάκι, της οικογένειας.


Στη συνέχεια, κάλεσε δυο φίλους του για να τον βοηθήσουν να συνθέσουν ένα σκηνικό ώστε να φανεί πως η μητέρα του δολοφονήθηκε από ληστές.


Το έγκλημα συνέβη το 2018 στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ωστόσο η δίκη του Ramos και δυο φίλων του ξεκίνησε τώρα, με τον 17χρονο, σήμερα, να είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1160370/agrio-egklima-15xronos-straggalise-ti-mitera-toy-epeidi-toy-fonaxe-gia-toys-vathmoys-toy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες