Αυτός είναι ο 20χρονος που ασέλγησε σε 5χρονη σε ιππικό όμιλο της Αττικής (Φωτογραφίες) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2021

Αυτός είναι ο 20χρονος που ασέλγησε σε 5χρονη σε ιππικό όμιλο της Αττικής (Φωτογραφίες)


Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 20χρονου.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του Πακιστανού που ασέλγησε πάνω σε 5χρονο κοριτσάκι, σε ιππικό όμιλο της Αττικής.

Πρόκειται για τον Ihtisham Ali του Shabir και της Fahmeta, γεννηθέντα την 16-1-2001 στο Πακιστάν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Πακιστανός κατηγορείται «για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη και ο οποίος συνελήφθη την 9-1-2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.



Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, ο 20χρονος κατάφερε να «ξεμοναχιάσει» το παιδί στις 9 Ιανουαρίου και να ασελγήσει πάνω του.

Το παιδί φέρεται να είπε στην μητέρα του τι ακριβώς έγινε η οποία κατήγγειλε αμέσως το γεγονός στην αστυνομία.

Ο αλλοδαπός εργάτης του ιππικού ομίλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μάλιστα, φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του και προφυλακίστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες