Φρίκη: Μητριά μαστίγωσε με λάστιχο και σκότωσε στο ξύλο 7χρονο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2021

Φρίκη: Μητριά μαστίγωσε με λάστιχο και σκότωσε στο ξύλο 7χρονο

Η 27χρονη, η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια, ξέσπασε πάνω στον 7χρονο Ασάμ αλ Αμπντουλάχ όταν αυτός άργησε να επιστρέψει στο σπίτι του ενώ ήταν σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.


Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο η 27χρονη αρχικά μαστίγωσε με λάστιχο το μικρό αγόρι πριν να το σηκώσει στον αέρα και να το πετάξει με δύναμη στο έδαφος.


Ο άτυχος 7χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη μέσα στο σπίτι στο Ικόνιο.


Η παιδοκτόνος όταν είδε ότι ο 7χρονος αιμορραγούσε το μόνο που έκανε ήταν να του ρίξει νερό στο πρόσωπο και να τον βάλει στο κρεβάτι του.


Εκεί ήταν που τον βρήκε ο θείος του μέσα σε μια λίμνη αίματος.


Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως όταν ρώτησε την 27χρονη για τον θάνατο του ανιψιού του εκείνη του είπε ότι πέθανε από κορονοϊό.


«Όταν μπήκα στο σπίτι τον είχε σκεπάσει με μια κουβέρτα για να μην μπορεί να τον δει κανείς. Θα τον έθαβε χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό» πρόσθεσε ο θείος του 7χρονου.


Στο δικαστήριο που την καταδίκασε χωρίς κανένα ελαφρυντικό η 27χρονη μητριά υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το 7χρονο αγόρι.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1158999/friki-mitria-mastigose-me-lastixo-kai-skotose-sto-xylo-7xrono-erixe-ton-thanato-ston-koronoio
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες