Παγκόσμια ανησυχία για την ασθένεια Χ, πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό» - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2021

Παγκόσμια ανησυχία για την ασθένεια Χ, πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό»

Ο πλανήτης δίνει τη δική του μάχη με την πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο τα χειρότερα φαίνεται πως... έρχονται σύμφωνα με τις προβλέψεις των λοιμωξιολόγων.


Γιατί, σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, η πανδημία του κορονοϊού δεν θα είναι η μοναδική με την οποία θα έρθουμε αντιμέτωπο αλλά περιμένουν και την «Ασθένεια Χ», η οποία θα είναι ακόμη πιο θανατηφόρα!


Ο Mark Woolhouse, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, σε ομιλία του το 2017, είχε αναφέρει πως στελέχη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έκαναν λόγο για την «Ασθένεια Χ», η οποία ήταν ο μεγάλος τους φόβος.


«Έχουμε την αίσθηση πως η επόμενη πανδημία, την οποία δεν έχουμε ζήσει ακόμα, θα είναι πολύ χειρότερη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο PA ο Woolhouse.


Όταν ρωτήθηκε για την ύπαρξη της... μυθικής «Ασθένειας Χ», την οποία αναφέρουν όλο και συχνότερα οι επιστήμονες, απάντησε: «Φυσικά. Δεν λέμε ποια αν, λέμε πότε θα συμβεί. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα συμβεί αλλά με μαθηματική ακρίβεια θα συμβεί».


Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ο καθηγητής Jean-Jacques Muyembe Tamfum, ένας εκ των επιστημόνων που ανακάλυψαν τον Έμπολα, είχε δηλώσει και εκείνος πως σύντομα η ανθρωπότητα θα βρεθεί απέναντι στην «Ασθένεια Χ».


Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1161792/pagkosmia-anisyxia-perimenoyme-tin-astheneia-x-pio-thanatifora-apo-ton-koronoio
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here