Πότε ανοίγουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο- Το ωράριο λειτουργίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2021

Πότε ανοίγουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο- Το ωράριο λειτουργίας


Κλειστά σήμερα Σάββατο (02/01) τα σούπερ μάρκετ και το λιανεμπόριο – Υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής λειτουργίας για την πρώτη Κυριακή του χρόνου αύριο (3 Ιανουαρίου), με προτεινόμενο ωράριο (07:00-21:00).
Η σχετική ΚΥΑ αναφέρει τα εξής:
Δυνατότητα λειτουργίας 3 Ιανουαρίου 2021, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7:00 έως 21.00 καταστήματα τροφίμων, εξαιρουμένων των φαρμακείων και συνεργείων αυτοκινήτων.
Τέσσερα (4) άτομα έως 100 τ.μ. και ένα (1) άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον.
Απόσταση ενάμισι 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων.
Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.
Όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ, δεν θα λειτουργήσουν όλα, με αρκετές αλυσίδες να ενημερώνουν ότι θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματά τους και θα ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.
Τα SMS και όλοι οι κωδικοί για το μήνυμα στο 13033
Για κάθε μετακίνηση οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.
Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.
Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:
X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό : Ο αριθμός 2 για μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
Συγκεκριμένα ο πολίτης πρέπει να δηλώνει με sms στο 13033 τα εξής:
το ονοματεπώνυμο του,
τη Διεύθυνση κατοικίας του
και τον λόγο που αντιστοιχεί στην έξοδο από το σπίτι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες