Δοκιμάστε να προσθέσετε ασπιρίνη στο πλυντήριο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2021

Δοκιμάστε να προσθέσετε ασπιρίνη στο πλυντήριο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτο


Η προσθήκη ασπιρίνης στα άπλυτα ρούχα μπορεί να κάνει θαύματα
Ακόμα και με τα καλύτερα απορρυπαντικά και προγράμματα στα μοντέρνα πλυντήρια είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τα ρούχα ολόλευκα. Ευτυχώς υπάρχει η ασπιρίνη και το πιο πιθανό είναι να έχετε στο ντουλάπι με τα φάρμακα!
Ακούγεται παράξενο αλλά δουλεύει!
Θαμπάδα
Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά πλυντηρίου που υπόσχονται ότι τα λευκά ρούχα θα μείνουν ολόλευκα, δεν μπορείτε να αποφύγετε τις γκρι κηλίδες και τα κίτρινα σημάδια στις μασχάλες. Με κάθε πλύση υα λευκά ρούχα φαίνονται να γίνονται πιο θαμπά και πιο γκρι. Πως μπορούμε λοιπόν να το σταματήσουμε αυτό; Είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φάρμακο που πιθανώς ήδη να έχετε στο ντουλάπι με τα φάρμακα. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα σας θα βγουν ολόλευκα είναι να βάλετε πέντε ταμπλέτες ασπιρίνη των 325 μιλιγκράμ.
Ασπιρίνη
Βάλτε τις ταμπλέτες σε ένα μεγάλο μπολ ή λεκάνη με ζεστό νερό και αφήστε τις να διαλυθούν. Ανακατέψτε το νερό με τις ασπιρίνες μέχρι να διαλυθούν τελείως οι ασπιρίνες. Για να βεβαιωθείτε ότι οι ταμπλέτες θα διαλυθούν πιο γρήγορα, μπορείτε επίσης θρυμματίσετε πριν τις ρίξετε μέσα στο νερό. Στην συνέχεια, βάλτε τα θαμπά άσπρα ρούχα στο μπολ ή στην λεκάνη και αφήστε τα να μουλιάσουν για οχτώ ώρες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές ασπιρίνες και στο πλυντήριο, αλλά η μέθοδος με την λεκάνη έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αφού αφήσετε τα ρούχα να μουλιάσουν, θα πρέπει να τα πλύνετε στο πλυντήριο όπως θα κάνατε κανονικά.tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες