Χειμερινή κολύμβηση: Πώς να κολυμπήσετε με ασφάλεια στη θάλασσα τον χειμώνα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2021

Χειμερινή κολύμβηση: Πώς να κολυμπήσετε με ασφάλεια στη θάλασσα τον χειμώνα


Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στην θεραπευτική δύναμη του ψυχρού νερού τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό. Αλλά το κρύο νερό δεν έρχεται χωρίς τους κινδύνους του. Ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, οι κολυμβητές μπορούν να βιώσουν ηλεκτροπληξία από κρύο νερό. Πώς εξασφαλίζεις ότι το κρύο νερό που κολυμπάς είναι η θεραπεία που ψάχνεις; Υπάρχουν πολλοί λόγοι και πολλές έρευνες για την κολύμβηση ψυχρού νερού και γιατί το κάνουν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι μπορεί να αναζητούν θεραπεία για κατάθλιψη, άγχος, φυσικό πόνο ή δυσφορία. Είναι μια σπουδαία ομαδική δραστηριότητα και δημιουργεί κοινότητα και συντροφικότητα.


Αν κολυμπάτε με παιδιά ή άπειρους κολυμβητές, βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν ένα σωσίβιο. Μην αφήνετε τον εαυτό σας ή οποιονδήποτε άλλο να εισχωρήσει στο νερό χωρίς συσκευή πλοήγησης, αν όχι έναν καλό κολυμβητή.
Μην βουτάτε πρώτα όταν δεν ξέρετε τι είναι κάτω από το νερό. Πρώτα, ελέγξτε με τα πόδια σας ή χρησιμοποιήστε μια μάσκα για να δείτε τι κρύβεται στο κάτω μέρος.


Προσέξτε ιδιαίτερα τα παιδιά και τους ηλικιωμένους όσο βρίσκεστε στην παραλία. Μην αφήσετε κανέναν να πάει πολύ μακριά. Οι κυματικές ενέργειες μπορούν να είναι ισχυρές ακόμα και σε ρηχά νερά και κοντά στην παραλία.
Μείνετε μακριά από οποιαδήποτε υδρόβια ζωή, φυτά ή ζώα. Μην τα αγγίζετε ή τα ενοχλείτε γιατί ποτέ δεν ξέρετε αν είναι επικίνδυνα ή δηλητηριώδη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες