Απίστευτο κόλπο για να μη θολώνουν τα γυαλιά όταν φοράτε μάσκα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2021

Απίστευτο κόλπο για να μη θολώνουν τα γυαλιά όταν φοράτε μάσκα

 

Το πρόβλημα με το θόλωμα των γυαλιών κατά τη χρήση μάσκας μπορούν να το κατανοήσουν απόλυτα όσοι φορούν γυαλιά. Αλλά μια μητέρα βρήκε έναν νέο τρόπο ώστε να μη θολώσουν ποτέ ξανά.


Η 42χρονη Μαρία Λουίζ Αγκμπέγκμπου, από το Σέφιλντ, εργάζεται με πλήρη απασχόληση ως σεφ και φοράει συχνά γυαλιά. Ωστόσο, όταν χτύπησε η πανδημία του κορωνοϊού, η 42χρονη αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα -με τα γυαλιά της να θολώνουν κάθε φορά που φορούσε μάσκα.


Έτσι, αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και να λύσει το πρόβλημα.

Σε ένα σύντομο βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok, η σεφ δείχνει βήμα βήμα τις οδηγίες της για το πώς να μη θολώσουν ποτέ ξανά τα γυαλιά σας. Και το μόνο που χρειάζεται είναι να δέσετε δύο κόμπους και να διπλώσετε τη μάσκα στη μέση για να σφίγγει περισσότερο στο πρόσωπό σας, χωρίς να αφήνει καθόλου κενά.


Το απλό κόλπο για να μη θολώνουν τα γυαλιά σας

Στο βίντεο, η Μαρία φαίνεται να διπλώνει αρχικά τη μάσκα στην μέση, προτού κάνει έναν κόμπο στα λάστιχα όσο πιο κοντά στο ύφασμα της μάσκας γίνεται. Στην συνέχεια, ξεδιπλώνει τη μάσκα και προσαρμόζει το συρματάκι ώστε να εφαρμόζει ακριβώς επάνω στη μύτη της. Ακολούθως, γυρίζει τη γωνία που δημιουργείται στα εξωτερικά άκρα της μάσκας, δημιουργώντας μια μικρότερη μάσκα που ταιριάζει στο πρόσωπο χωρίς κενά.


Μάλιστα, προκειμένου να δείξει πως το κόλπο της πιάνει, φοράει τη μάσκα και τα γυαλιά της, παίρνοντας βαθιές ανάσες και λέγοντας στην κάμερα: «Τα γυαλιά μου δεν θολώνουν! Τα κατάφερα, φίλε, μπορεί να μου πήρε σχεδόν έναν χρόνο, αλλά τα κατάφερα».



Η Μαρία έκανε το κόλπο αφού το είδε στο Facebook που το μοιράστηκε κάποιος χρήστης και αποφάσισε να το δοκιμάσει για τον εαυτό της. Το ανέβασε λοιπόν στο TikTok της, κερδίζοντας πάνω από 25.000 likes και αφήνοντας έκπληκτους τους χρήστες της εφαρμογής με το πόσο εύκολο είναι.


Οι χρήστες του TikTok τρελάθηκαν με το κόλπο


Κάποιος έγραψε: «Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό, τα γυαλιά μου πάντα θόλωναν και δεν μπορούσα να δω τίποτα», με έναν άλλον να προσθέτει: «Στοίχημα ότι αυτό το κόλπο θα βοηθήσει πολλά άτομα», ενώ ένας ακόμη ανέφερε: «Είμαι σχεδόν τυφλός και αυτό το κόλπο θα με βοηθήσει πολύ».







Πηγή: https://www.iefimerida.gr/zoi/kolpo-gia-na-min-tholonoyn-gyalia-otan-forate-maska

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες