Ανθήλη Φθιώτιδας: Δεν πήγε κανένα παιδί στο σχολείο – Καταγγελία γονιών - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2021

Ανθήλη Φθιώτιδας: Δεν πήγε κανένα παιδί στο σχολείο – Καταγγελία γονιών


Χωρίς μαθητές άνοιξε τη Δευτέρα (11/1) το πρωί, το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ανθήλης Λαμίας καθώς και το Νηπιαγωγείο, καθώς οι γονείς δεν έστειλαν τα παιδιά τους καθώς ανησυχούν για διασπορά του κορωνοϊού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθήλη είναι μια από τις περιοχές που βρίσκεται σε «σκληρό» lockdown έως τις 18 Ιανουαρίου, λόγω αυξημένου ιικού φορτίου.
Σύμφωνα με το lamiareport, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καταγγέλλει την απόφαση για άνοιγμα της σχολικής δομής και ζητεί να συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση έως ότου υποχωρήσει το επιδημιολογικό φορτίο..
«Καταγγέλλουμε ότι η Δομή του Δημοτικού σχολείου – Νηπιαγωγείου άνοιξε εν μέσω γενικευμένου lock down λόγω των προσφάτων κρουσμάτων κορωνοϊού στο χωριό μας, κανένα παιδί , κανένα νήπιο καμίας εθνότητας, καμίας φυλής κανενός χρώματος δεν πήγε στη σχολική Δομή σήμερα Δευτέρα 11/01/2021. Έλεος ας πρυτανεύσει η λογική σε αυτό το Κράτος!», αναφέρουν στην καταγγελία τους και σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μάριο Μπούτση έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν, αφού η απόφαση της Κυβέρνησης δεν έλαβε υπόψη της σοβαρές αδυναμίες του συστήματος.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες